Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valós a félelmem?

Figyelt kérdés

A páromnak nagyon sokáig kellett udvarolnom, mire összejöttünk. Nem nagyon keresett párt, rossz lelkiállapotban volt, mégis meg akartam hódítani.

Egy hónapja vagyunk együtt, de már 3-4 hónapja volt csók, szex, kézen fogva járás, stb. Én az a típus vagyok, aki a tenyerén a másikat, ha szerelmes. És szerelmes vagyok.

Viszont ő furcsán viselkedik: néha egy teljes napig nem válaszol az üzeneteimre, valamikor fontosabbak nálam a barátok, sokat beszél az exéről és arról, hogy mennyire nem kezdeményeztek nála korábban a fiúk. Ha együtt vagyunk, akkor azonban minden oké: bújik hozzám, tervezzük a jövőt stb. Amikor beszélgettünk az érzéseinkről, akkor hangot adott annak, hogy ő még nem érez úgy, ahogy én, neki ehhez több idő kell.

Az én véleményem viszont az, hogy ő nem érez semmit, soha nem is lesz szerelmes belém, csak élvezi azt, ami velem jár:

- a jó szexet, amiben önzetlen vagyok, és olyat váltok ki belőle, amit más még soha (ő szavai)

- azt, hogy csodálom a külsejét, pedig nagyon önbizalomhiányos, és ezt még sosem tapasztalta

- a drága éttermeket, a szép kocsit, amibe beleül, a jó anyagi kilátásokat

Tehát papíron szerintem mindenben megfelelek, mégsem lesz soha meg neki az a plusz, ami miatt szerelmes lenne. És attól félek, hogy egyszer jön valaki, akinél szerelmet fog érezni, és akkor engem "eldob". Addig pedig jó vagyok, mert szuper mellettem/velem az élet.

2021. dec. 7. 12:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10:

A napokig nem válaszol, az valójában egy nap volt. Az exéről beszélés inkább szidás, ami olyankor jön fel, amikor rácsodálkozok valamire. Ekkor említi meg, hogy azért ilyen, mert ezt és azt a sérelmet okozta az exe neki.

A "haverjai fontosabbak" pedig egy egyszeri alkalom volt. Emögött az a történet, hogy régóta nem láttuk egymást, és amikor hazajött az utazásból, akkor ahelyett, hogy velem találkozott volna, inkább elment egy búcsúbuliba az egyetemi szaktársakkal.

Nem védeni akarom, de annyira nem katasztrofális a helyzet.

2021. dec. 7. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg mi a kérdés?
2021. dec. 7. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!