Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valós a félelmem? 24/f
Tényleg van olyan hogy 2 ember egzisztenciális különbsége miatt nem fog menni egy kapcsolat? Ebben a ritka esetben én mint srác vagyok sokkal rosszabb helyzetbe és a lány van sokkal jobb helyzetbe.
Nem vészesek a különbségek én is egyedül lakok ő is csak nekem nincs autóm neki van , vagy elég ha a szilikon extrákról beszélünk. Amúgy nagyon tündéri csak félek hogy képtelen vagyok neki megadni azt amit talán az előző barátai megtudtak adni. :) .
Egy mezei srác vagyok aki látja az előnyös oldalát és a hátrányost is. Csillogó helyen dolgozok csillogó pozicióban , viszont nem keresek túlságosan jól.
Tipikusan az a srác aki megszerez bárkit az adottságai miatt (külső/belső) viszont a másik téren meg lehet hogy egy ilyen lányhoz kevés vagyok ahhoz hogy meg is tartsa.
És azért tény hogy a félelmem nem alaptalan...

Hülye. :D Pont a biztos egzisztenciával rendelkező nőket nem érdekli a "vagyonod".
Persze, érdekelheti, ha e módon akarnak még többet harácsolni, vagy nem akarják, hogy valaki hátráltassa őket (de ez inkább múlik a hozzáálláson) viszont mégsem ez a jellemző.

Elolvastam és eszméletlen milyen jó felfogása van a lánynak... csak nagyon remélem hogy vele/velünk is így lesz és akár közösen építhetünk fel valamit.
Amúgy 1/1 be az izgalmak tetszenek a lánynak amilyen az életstílusom csak nekem fusztráló hogy nálam egy 2 évvel fiatalabb lány messzemenőleg magasabb pozicióba van mint én miközbe még ha nem is teljesen de én szeretnék gondoskodni róla vagy megadni ezt azt és tudom hogy a legrosszabb dolog pont ez ha éreztettem vele ezeket a dolgokat amiket leírtam csak nehéz ez a téma...

Ne rontsd el ezzel!
Mert az ilyen lányokat pont ezzel tudod legjobban "bántani". Tudom, hogy jó szándékból szeretnél te megadni neki mindent. De ő biztosan sokat tanult, küzdött azért, hogy elérhesse azt, amit.
Ha téged "frusztrál", úgy fogja értelmezni, hogy nem büszke vagy rá, támogatod, hanem versengsz vele és semmibe nem nézed amit elérsz, mert ő ("csak") nő és nem férfi.
Neked kell eldönteni, hogy el tudod-e így fogadni ezt a lányt. :) Csak rajtad múlik szerintem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!