Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?
Hogy az előjáték = azonnal fogdosni a puncit még szárazon, aztán ahogy picit nedvesebb készen is van.
Attól sikítani kell hogy betette.
Azt hiszik egy farok képtől menten elcseppenünk.
... ezeket én is hallottam, de inkább tapasztaltam több pasinál is
Az ilyen nőkkel kapcsolatos, kétfilléres mondások még a kedvenceim, mint:
- “Kurv*ból lesz a legjobb feleség.”
- “A nőt a p*ncijuknál fogva kell megfogni.”
- “Minden nő kurv*, kivéve az anyám.”
"ezeket én is hallottam, de inkább tapasztaltam több pasinál is"
Akkor ezek szerint ez reprezentatív. Bizonyára te is az vagy.
Probáltál már kapcsolatot létesíteni legalább 8 általánost végzett hímnemüekkel?
Persze ha ez kenyérkereső foglalkozás körében merült fel, kérdésem tekintsd tárgytalannak. :-)
Na akkor szálazzuk szét.
"“ilyen nőim” részt nem értem," Arra próbáltam utalni hogy nekem férfi létemre ellentétben az itt nyilatkozó "hölgyekkel" szemben, nem sikerült olyan minőségű személyekkel nexusokat kialakítani mint nekik. Holot tudvalevő hogy minden pasi egy rohadék őket csak a kefélés ( főleg a félrekefélés)a zabálás,a foci és a TV előtt döglés foglalokoztatja.Továbba hangosan böfögnek finganak és már az oviban is sörnyitó volt a jelük.
:-)))) Az az boldugúlt úrfikoromban voltak olyan egyéjszakás kalandjaim hogy az akkori partnereimet nem szívesen mutattam volna be még a csoport társaimnak sem. De az ott akkor nem is arról szólt hogy mennyit tudnak a férfiak biológiájáról, hanem némi alkohol+ egy egy fellőt rakéta után csak az eksönről. Akivel meg olyan nexusba kerültem hogy a témáról szó esett az meg nem volt egy troglodita. Ezért hüledeztem (hüledeztünk)hogy itt a nők egy részének na jó nagy részének (és nem A nőknek úgy an blokk!!!)ilyen tapasztalatai lehettek.Figyelemmel arra hogy a témához hozzászóló nők valszeg munkahelyről vagy home office-ból író többnyire szellemi munkát végző nyelvet beszélő felsőfokú végzettséggel bíró személyek és nem betanított állatgondozók még kontrasztosabb a helyzet. Én nem állítottam hogy neked a fentiek miatt szégyenkezned kellene. Az hogy szerinted nekem ezek miatt a "férfitársaim"(inkább primkó véglények)miatt nekem viszont igen, hát lelked rajta. Szerintem inkáb annak aki beengedte az életébe(lába közé). Valahogy senki sem hangsúlyozta hogy a bátyám, öcsém haverja mondta vagy hallottam valahol hanem mintha első kézből származott volna az értesülés. Volt ahol egyenesen a pacekba- a"pasim"Egyébbként ez a gyk. részéről egy hülyeség hogy nem kell legalább egy nick-et regelni mert így nem tudni kinek is válaszolok. Így nem tudom hogy melyik még a te reakciód
"Hogy próbálkozik a kis édes baba itt csipkelődni😂😂😂 elég komikus 🤣🤣🤣🤣"
"Fogd már be a szádat. Olvass csendben."
Az édes babás-nak annyit hogy olyan kis baba vagyok aki 183 cm 94 kg és hogy ha be akarnál pelusozni találnál valamit (a hely szelleméhez méltó kifejzéssel élve) ami majdnem akkora mint egy VIMes doboz. ( a VIM-et majd kiguglizod. :-))))
Azért várom(várjuk) a továbbá a tapasztalataitokat.
Addíg gondolkodom egy forum indításon mondjuk "Kinek volt igazán türhő pasija akivel fantasztikus volt az ágyban" címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!