Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?
Hallottam ilyet : "Egy férfinek másabb elmenni az urulógushoz mert nektek nőknek ez alap hogy jártok nődokihoz. Abban nincs semmi rendkívüli".
A nő ha orálozik akkor becsicskul, megalázkodik és le lett győzve. Ha a férfi nyal szintén ő dominálja a nőt.
A férfi csak elvesz a szexben és a nő mindig csak veszíthet.
A nők csak a férfi kedve miatt szexel, kiszolgálja őket. Nincsenek igényei, utálják a szexet. Ez a férfi jutalma.
A domináns azt jelenti hogy erőszakos, önző fsz vagy az ágyban aki csak magára figyel.
Csak innen az oldalról:
- Minden nő leszbikus, pusztán amiatt van szükségük a férfiakra, hogy néha beléjük élvezzenek.
- Biciklizés közben megnő a libidó és "viszketni kezd", utána biztosan ráveti magát a nő egy férfire. (Nem vicc, ezt párkapcsolatban hallottam, pláne. :D)
- Ha túl szűk a hüvelyed, elég, ha meghízol és a gravitáció kitágítja. (Szintén.)
- A nőknek 25 centi alatt semmi nem elég.
Ja igen, még egy:
- A kielégítetlen nők járnak nőgyógyászhoz, mert automatikusan felizgulnak még a rákszűréstől is.
Olvastam olyat, aki azt mondta, a nője hazudik neki, mert azt mondja, felizgult, de a férfi szerint nem. Mert nem kezdett el fojni a tej a melléből.
A kommentekből kiderült, hogy ez valami animés baromság.
A női test alapból csupasz, szőrtelen, hamvas, hibátlan. Bármelyik hiányában is igénytelen vagy és defektes.
Egy nő 25 felett már kiöregedett.
A természetes szépséget szeretik es utálják a sminket = legyen rajtad mindennap egy alap natúr smink amit nem vesznek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!