Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legordasabb hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 23:06
 31/99 anonim ***** válasza:
96%

Hallottam ilyet : "Egy férfinek másabb elmenni az urulógushoz mert nektek nőknek ez alap hogy jártok nődokihoz. Abban nincs semmi rendkívüli".

A nő ha orálozik akkor becsicskul, megalázkodik és le lett győzve. Ha a férfi nyal szintén ő dominálja a nőt.

A férfi csak elvesz a szexben és a nő mindig csak veszíthet.

A nők csak a férfi kedve miatt szexel, kiszolgálja őket. Nincsenek igényei, utálják a szexet. Ez a férfi jutalma.

A domináns azt jelenti hogy erőszakos, önző fsz vagy az ágyban aki csak magára figyel.

2021. dec. 7. 09:43
 32/99 anonim ***** válasza:
89%
29 Én már ezt 30 évessel is hallottam.😄
2021. dec. 7. 09:43
 33/99 anonim ***** válasza:
96%
Úristen... Azért elég gáz, hogy egy ilyen kérdés alatt csaknem 4 oldalnyi válasz összegyűlt...
2021. dec. 7. 10:08
 34/99 anonim ***** válasza:
97%

Csak innen az oldalról:

- Minden nő leszbikus, pusztán amiatt van szükségük a férfiakra, hogy néha beléjük élvezzenek.

- Biciklizés közben megnő a libidó és "viszketni kezd", utána biztosan ráveti magát a nő egy férfire. (Nem vicc, ezt párkapcsolatban hallottam, pláne. :D)

- Ha túl szűk a hüvelyed, elég, ha meghízol és a gravitáció kitágítja. (Szintén.)

- A nőknek 25 centi alatt semmi nem elég.

2021. dec. 7. 10:22
 35/99 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, még egy:

- A kielégítetlen nők járnak nőgyógyászhoz, mert automatikusan felizgulnak még a rákszűréstől is.

2021. dec. 7. 10:24
 36/99 anonim ***** válasza:
97%
30-as tényleg, én olyat hallottam, hogy az úriember szerint a nagy mellek a tejtől nagyok, gyermektelen nő esetében is. És emiatt a kismellű nők alkalmatlanok az anyaságra, mert éhezni fog a gyerek.
2021. dec. 7. 10:25
 37/99 anonim ***** válasza:
94%

Olvastam olyat, aki azt mondta, a nője hazudik neki, mert azt mondja, felizgult, de a férfi szerint nem. Mert nem kezdett el fojni a tej a melléből.

A kommentekből kiderült, hogy ez valami animés baromság.

2021. dec. 7. 10:30
 38/99 anonim ***** válasza:
96%
Fájdalmas ezeket olvasni.
2021. dec. 7. 10:31
 39/99 anonim ***** válasza:
97%

A női test alapból csupasz, szőrtelen, hamvas, hibátlan. Bármelyik hiányában is igénytelen vagy és defektes.

Egy nő 25 felett már kiöregedett.

A természetes szépséget szeretik es utálják a sminket = legyen rajtad mindennap egy alap natúr smink amit nem vesznek észre.

2021. dec. 7. 10:32
 40/99 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat olvastam itt, hogy a pasi azt hitte, hogy a nője csalja, mert a bugyijában fehéres valamit talált. Még nem hallott a hüvely öntisztító mechanizmusáról és a természetes hüvelyfolyásról.
2021. dec. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!