Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legordasabb hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 23:06
 21/99 anonim ***** válasza:
98%
ja, meg hogy a nogyogyaszati vizsgalatot biztos baromira elvezzuk. es nem ertik, miert nem, ha a puncinkban turkalnak, az biztos tok jo. ezen kivul a nogyogyasz nyilvan csak jokepu, sarmos ferfi lehet, aki a vizsgalat kozben kielegit minden not.
2021. dec. 7. 01:29
 22/99 anonim ***** válasza:
2021. dec. 7. 02:31
 23/99 anonim ***** válasza:
100%

- nőgyógyászhoz akkor megyünk, amikor valami bajunk van (érdekes barátnői lehettek, ha sose hallott az éves szűrésről)

- hüvelygombát csak nemi aktussal lehet szerezni (ő tényleg mindig kiment a szobából a Canesten reklámoknál)

2021. dec. 7. 02:44
 24/99 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat is olvastam már, hogy gyerek csak az olyan aktusból lesz, amit élvez a nő.

Illetve a saláta puncit illető mondakör, miszerint annak van saláta, aki sokat használta.

Valamint a magasság és hüvely méret kérdése, tehát, aki alacsony annak rövid, szűk, aki magas, annak elfér a 20+ is lazán.

2021. dec. 7. 06:45
 25/99 anonim ***** válasza:
93%
ez a 45%os szerencsetlrn nyomorek miert pontoz le mindenkit? talan o azt se tudja, hol a pnci? incelkent minek jossz ide vergodni egy okyan temaba, amihez soha nem volt es SOHA nem is lesz semmi kozod?!
2021. dec. 7. 07:45
 26/99 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, amit a 25os mond, annak meg van egy olyan verzioja is, hogy kover no = nagy punci, vekony no = szuk punci. az egy dolog, h biologiabol ostobak, de legalabb annyi jozan paraszti esz lehetne bennuk, h belegindolnak, h ha egy no fogy/hizik, akkor valtozik a punci merte is szerintuk?! elkepeszto a sotetseg:D
2021. dec. 7. 07:48
 27/99 anonim ***** válasza:
100%

Itt gyakorin volt az a (valószínűleg troll) csávó, aki bizonygatta a nőjének, hogy fertőzése van, amiért minden nap tisztasági betétet használt...

A másik a buszmegállóban idegen tini srácot okító öreg faszi, aki szerint az előttük pár méterre álló nőnek azért volt olyan kerek a feneke, mert rendszeresen dugják és az "meglátszik".

2021. dec. 7. 08:07
 28/99 anonim ***** válasza:
96%
Nem egy embertől hallottam, hogy szerintük egy nő 35-40 körül klimaxal. WTF
2021. dec. 7. 08:21
 29/99 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer volt, hogy szex után megkérdezett, hogy elélveztem-e, mondom, hogy nem, mire azt felelte, hogy lehet, hogy mégis, csak nem vettem észre. Teljesen komolyan gondolta.
2021. dec. 7. 09:18
 30/99 anonim ***** válasza:
92%

Itt olvastam a feszes tejjel teli cicik kényeztetését. Fingja nem volt a csávónak hogy a mell elsősorban nem tejraktározó hanem termelő szerv.

Amikor elmondja egy nő hogy neki az 5 lökéses aktus kevés, akkor az egyetlen érv, hogy ugyanannyi időd volt, siettesd te az orgazmusod. Azaz fogalma nincs hogyan működik a női orgazmus.

Hogy a női ánusz másabb mint a férfi.

A női garatreflex másabb mint a férfi.

2021. dec. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!