Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?
- nőgyógyászhoz akkor megyünk, amikor valami bajunk van (érdekes barátnői lehettek, ha sose hallott az éves szűrésről)
- hüvelygombát csak nemi aktussal lehet szerezni (ő tényleg mindig kiment a szobából a Canesten reklámoknál)
Én olyat is olvastam már, hogy gyerek csak az olyan aktusból lesz, amit élvez a nő.
Illetve a saláta puncit illető mondakör, miszerint annak van saláta, aki sokat használta.
Valamint a magasság és hüvely méret kérdése, tehát, aki alacsony annak rövid, szűk, aki magas, annak elfér a 20+ is lazán.
Itt gyakorin volt az a (valószínűleg troll) csávó, aki bizonygatta a nőjének, hogy fertőzése van, amiért minden nap tisztasági betétet használt...
A másik a buszmegállóban idegen tini srácot okító öreg faszi, aki szerint az előttük pár méterre álló nőnek azért volt olyan kerek a feneke, mert rendszeresen dugják és az "meglátszik".
Itt olvastam a feszes tejjel teli cicik kényeztetését. Fingja nem volt a csávónak hogy a mell elsősorban nem tejraktározó hanem termelő szerv.
Amikor elmondja egy nő hogy neki az 5 lökéses aktus kevés, akkor az egyetlen érv, hogy ugyanannyi időd volt, siettesd te az orgazmusod. Azaz fogalma nincs hogyan működik a női orgazmus.
Hogy a női ánusz másabb mint a férfi.
A női garatreflex másabb mint a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!