Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legordasabb hülyeség, amit férfiaktól hallottál a női testtel, szexxel, szüléssel, fogamzásgátlással kapcsolatban?
Van youtube-on Vincey csatornája, ahol a redditről olvas fel posztokat... badwomensanatomy mindent visz.
A "kedvencem" az volt, hogy ha egy nő azzal szexel először, aki később a férje lesz, annak a péniszét meghosszabbítja a vele való szex. És ha a nők nem azzal szexelnek, akibe szerelmesek, akkor elpazarolják a farokhosszabbítást random férfiakra, akik nem lesznek a férjük.
A másik, hogy a nőben ragad a sperma, és minden egyes férfi, akivel szexelünk, megváltoztatja a DNS-ünket.
Vagy hogy a menstruációnak nem kellene megtörténnie, azért vérzünk, mert nem eszünk egészségesen. Van, aki szerint azért "period" ("pont") a neve, mert csak egy pontnyi vérnek kellene az egész menzesz alatt kijönnie.
Volt egy kép Nicole Kidman-ről, egy filmben így előrehajol, és valaki jó hosszan kifejtette, hogy Nicole Kidman férfi, mert a nőknek nem egyenes a hátuk a terhesség miatt. Vagy aki kifejtette, hogy amelyik nőnek szőrös a karja, az szintén transz, férfinak született. Vagy aki arról beszélt, hogy a nőkben nincs tesztoszteron, és a nőknek nincsenek izmai.
Olyanokat lehet olvasni basszus. Vincey-t szeretem, mert tetszik az akcentusa, meg jobban kiakad rajta, mint én.
-Terhesség alatt nem lehet szexelni, mert a pénisz vége ütögeti a babát.
-Terhesség után 1 évig nem lehet szexelni.
Ez a "period" - hát ezen behaltam. 🤣
Kb. olyan, mint a 4 elemit végzett Ellen G White, aki vallást alapított arra, hogy bűn a vasárnapot ünnepelni, mert az angolul "Sun-Day", ezért bálványimádás. 🤦♂️
Az amcsi hülyeségnek nincs határa. 😂
nekem a kedvencem a ‘hasznalt punci’ meg ‘szetkrt punci’ mitosz, hogy ha a no sokat szexel, sok ferfival, akkor kitgaul. de nyilvan ha egy emberrel szexel, akkor szuk marad. mintha a p.ina tudna, hogy epp kinek a penisze van benne.
meg sokan azt hiszik, hogy a hugycso es a huvely ugyanaz. tehat, hogy van rajtunk egy lyuk es azon keresztul menstrualunk, pisilunk meg szexelunk. altalanos iskola biologia ora pedig..
de olyan is hallottam, hogy marpedig o bokodte a farkaval a no MEHET. lol. maximum a mehszajat baratom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!