Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek aki benne ragadt egy kapcsolatban gyerekkel/gyerekekkel, csak azért mert máshova nem tudott menni ?
Orulok, de ritkan marad igy
Bantalmazas alatt mit ertesz? Nagyon megvert ?
És tudsz rá ugyanugy nezni ahogy előtte?
Mennyi jót tesz értetek?
Gyereket bántotta?
Nem soha nem bántotta.
Hát Majd alakul... Most egyelőre jól el vagyunk. Az elejétől fogva agresszív amúgy szóvalnem nagyon néztem másképp rá soha ha érted.
Már elengedtem a családom ...próbálok nem gondolni rájuk
Ez krva szomorú.. meg a családod is megtapsolhatja magát hogy cserben hagytak téged.
És nem gondolod h felháborító h eltilt a családodtól? Meg a barátaidtól?
Én az egyik leg konzervativabb nő vagyok azok közül akiket ismerek de ez nekem is sok. Pedig én úgy gondolkozok hogy megkapom h nem 1800 van stb. Te nagyon lelkibeteg vagy, de ha ezt eltűröd.. te dolgod. Aki nem hagyja hogy segítsenek rajta azon nem is lehet. Mindenesetre az előző oldalon ott a NANE telefonszáma ha valaha kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!