Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan köztetek aki benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek aki benne ragadt egy kapcsolatban gyerekkel/gyerekekkel, csak azért mert máshova nem tudott menni ?

Figyelt kérdés
Sikerült megszabadulni? Bántalmazo kapcsolatban elek, nem hagy elmenni, de nem is tudnék mert pénzem nincs és nem tudok kihez. Ha valaki kiszabadult h csinálta? 6 hónapos kislányom van és úton van a testvére....
2021. dec. 5. 13:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen, az elmúlt hetekben nagyon igyekszik nem akar elveszíteni minkety úgy néz ki helyre jön az életünk...remélem a legjobbakat legalábbis. Mert szeretném ha működne, sose volt ilyen harmonikus a kapcsolatunk mint az utóbbi időben. Mindketten probalunk figyelni a másikra és ez működik eddig
2022. febr. 15. 21:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Orulok, de ritkan marad igy

Bantalmazas alatt mit ertesz? Nagyon megvert ?

2022. febr. 15. 22:37
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem bántott brutálisan soha. Pofon volt a leggyakoribb meg érzelmi bántalmazás
2022. febr. 18. 21:59
 24/27 anonim ***** válasza:

És tudsz rá ugyanugy nezni ahogy előtte?

Mennyi jót tesz értetek?

Gyereket bántotta?

2022. febr. 18. 23:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet "harmonikus" egy olyan kapcsolat ahol eltiltott teged a családodtol/barátaidtol?
2022. febr. 18. 23:36
 26/27 A kérdező kommentje:

Nem soha nem bántotta.

Hát Majd alakul... Most egyelőre jól el vagyunk. Az elejétől fogva agresszív amúgy szóvalnem nagyon néztem másképp rá soha ha érted.

Már elengedtem a családom ...próbálok nem gondolni rájuk

2022. febr. 19. 08:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Ez krva szomorú.. meg a családod is megtapsolhatja magát hogy cserben hagytak téged.

És nem gondolod h felháborító h eltilt a családodtól? Meg a barátaidtól?

Én az egyik leg konzervativabb nő vagyok azok közül akiket ismerek de ez nekem is sok. Pedig én úgy gondolkozok hogy megkapom h nem 1800 van stb. Te nagyon lelkibeteg vagy, de ha ezt eltűröd.. te dolgod. Aki nem hagyja hogy segítsenek rajta azon nem is lehet. Mindenesetre az előző oldalon ott a NANE telefonszáma ha valaha kéne.

2022. febr. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!