Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan köztetek aki benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek aki benne ragadt egy kapcsolatban gyerekkel/gyerekekkel, csak azért mert máshova nem tudott menni ?

Figyelt kérdés
Sikerült megszabadulni? Bántalmazo kapcsolatban elek, nem hagy elmenni, de nem is tudnék mert pénzem nincs és nem tudok kihez. Ha valaki kiszabadult h csinálta? 6 hónapos kislányom van és úton van a testvére....
2021. dec. 5. 13:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem fér bele az abortusz, elnek a szüleim, anyámat kerestem de nem valaszol nekem napok óta mert teljesen ellenem fordított mindenkit . Az anyamat is barátokat is mindenkit
2021. dec. 5. 15:03
 12/27 anonim ***** válasza:
Érdekes menet ez. Senkire nem számíthatsz, miközben terhes vagy. Akkor a hatóság segítsége marad, de ez hosszú távon nem működik, ráadásul, ha senki nem akar visszafogadni, akkor teljesen el fogsz lehetetlenülni egyedül két gyerekkel.
2021. dec. 5. 15:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Az anyaotthon intézményét neked találták ki! Nem tudom, mi a menete de érdemes lehet felvenni velük a kapcsolatot. Anyukám szociális munkás, nem egy anyának segített már anyaotthonba kerülni.
2021. dec. 6. 04:52
 14/27 A kérdező kommentje:
na hát tegnap megpróbáltam elmenni, összecsomagoltam, kizárt a lakásból a gyerekkel bent, aztán be engedett, fel akartam hívni anyám, hátha értem jön, erre széttörte a telefonomat. és megfenyegetett, hogy elveszik tőlem a gyereket ha el merek menni. kihívtam a rendőrséget is hogy nem hagy elmenni de szart sem értem velük, kb kiröhögtek. bele kell törődnöm hogy itt rohadok meg emellett az ember mellett.
2021. dec. 6. 12:32
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
És ebben a helyzetben az az első, hogy gyakori kérdésekre kiírd? 🤦🏼‍♀️ Gondold még át ezt a mesét…
2021. dec. 6. 12:38
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Egész nap otthon van?

Akit menj el amikor dolgozik, már ne találjon otthon mikor hazaér.

Nem úgy kell elmenni ilyen helyről, hogy az arcába mondod hogy elmész. Sunyiban szökni kell

Amúgy véletlenül nem vagytok romák? A rendőrök reakciója alapján...

2021. dec. 6. 17:34
 17/27 A kérdező kommentje:
nem vagyunk romák. én is ígx tervezem, hogy lelépünk csak még kell a biztos hely, meg egy kis pénzt gyűjtenem.
2021. dec. 6. 17:49
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Ne a lányt piszkáljátok már. Ez olyan gusztustalan. Épp elég rosszul érzi magát.

Egyébként a volt sógornőm is ilyen helyzetbe volt, szülei nem fogadták be (abba bele se kezdek milyen anya az ilyen...!!) Ő rendőri segítseggel ment anyaotthonba. Ja, és romák voltak. Hívd fel a NANE-t. Azoknak sztem nagyobb hasznát veszed mint a kékeknek. Nekik is gratulálok, sz@rban hagynak egy bántalmazott nőt.

Ne add fel, meg fogsz szabadulni és hidd el életed legszebb napja lesz.

2021. dec. 7. 09:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

NANE segélyvonal nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek

06-80-505-101

ingyenesanonimhívható: hétfő, kedd, csütörtök, péntek este 18-22 óra és szerdán 12-14 óra között

2021. dec. 7. 09:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Vele vagy még .?
2022. febr. 14. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!