Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam egy sráccal mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam egy sráccal mert mindig csak akkor számítok ha szakítok vagy más is udvarol. A kövrtkező is ilyen. Szakítsak megint?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem lett abbol hogy amikor nyugis a kapcsolat abszolut nem törődik velem, hanyagol es jóformán csak használgat. Mintha nem is szeretne.

De akármikor valaki udvarol vagy bármilyen okból féltékeny akkor meg tesz értem, lehozza a csillagokat, hősszerelmes.

Örültem hogy vége, szakításnál is ezt csinálta.

Erre az utánalevő is ilyen.

Amig ott vagyok szeretve neki, várom, hiányzik, azt kapom lassítsunk a tempon még nem tudja mit akar stb.

De ha van más akikkel beszélek vagy hajtqnak rám, már meg olyanokat mond hogy többet kellene együtt lennünk, meg be akar mutatni itt ott ennek annak, meg kéri mutassam be neki a barátaim hogy ne marcangolja a féltékenység.

Most megint szakítsak?

2021. dec. 4. 07:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De eltudok lenni egyedul. Most is egyedul vagyok ha azt nèzzük, mert akkor ez a srác sincs valójában, hiába van, mégsincs akkor.

Próbáltam már ismerkedni én kezdeményezni, mire a srác nem tudom hány hetes csetelés után bevágta, hogy amúgy csak azért írkál nekem, mert én ráírtam, és udvarias de amúgy nem akar semmit tőlem.

Nem tudom màr hány ilyen beszélgetőpqrtyt lenyomtam olyanokkal akiknél én kezdeményeztem és teljesen feleslegesen.

Inkább aki akar tőlem valamit arra nyitok és kész.

2021. dec. 4. 09:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja meg akiknél kezdeményezek azok állandóan azt várják hogy mindent én kezdeményezzek még a szexet is.azt hiszik hogy lementem lábtörlőbe es a semmitől.is be vagyok hódolva nekik. Teljesen el vannak tévedve es sültgalamb várók lesznek mellettem azok akiknél én indítok.
2021. dec. 4. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
elég nagy a világ, hogy keresgélj benne
2021. dec. 4. 10:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Csak szívvel egyaltalán nem jo érzés keresgetni

Megszeretek vkit aztán dobhatom= szakítási fájdalom

Megint megszeretek vki aztán dobhatom= megint szakítási fájdalom

Azért nekem ez nem valami szórakozás hanem fájó csalódás a mostani sácban is.

2021. dec. 4. 10:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Mindig csak kapcsolatban derülnek ki ezek a dolgok.

A mostanit is már utasítom el. Nem találkozom vele és kész.

Ez nekem fáj.

Persze elkezdenek ilyenkor kaparni meg a szokásos. De tartom hogy nem.

2021. dec. 4. 10:17
 16/20 anonim ***** válasza:
De így tanulod, hogy mi a jó neked
2021. dec. 4. 10:34
 17/20 A kérdező kommentje:

De mindig akkor tudom meg mikor màr beleszeretek a másikba hogy akkor a srác milyen velem amikor ott vagyok neki szerelmesen kéznél.

Ezt lelkileg en már nem birom a csalódásokat.

Amnyit tanultam eddig az egészből hogy eleinte évek múlva szakítottam, már 1 hónap is elég ahhoz, hogy leírjak vkit.

De egy hónap szerelem után is fáj. Mégha vmi gép lennék meg se kottyanna. De nagyon nem vagyok az.

2021. dec. 4. 10:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj belőle, ha rendszeresen rossz emberekbe futsz, érdemes felülvizsgálni, hogy miért? Rossz helyen keresgélsz? Rossz paraméterek alapján szűrsz? Gyorsan belemászol a kapcsolatba, még mielőtt megismernéd?

Hagyj magadnak időt, nem muszáj kapcsolatból kapcsolatba ugrani, ha valakit nem találsz alkalmasnak, nyugodtan utasítsd vissza! Amíg egyedül vagy, határozd meg azokat az értékeket, amelyekre szükséged van egy párkapcsolatban és ne engedj belőlük!

2021. dec. 4. 11:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Most sztem arra van szükségem hogy leiszom magam.

Hívtam ehhez a legrosszabb embereket. Azokba legalább nem vagyok szerelmes.

Köszi a válaszokat

2021. dec. 4. 12:05
 20/20 A kérdező kommentje:

18 ezekre nem tudom a választ.

Nem keresek rossz helyen mert eleve nem keresek senkit. Hozza az élet

Olyan parameterek alapján szűrök ami alap(legyen egyedulállo, önállo igenyes ertelmes megfelelo normái legyenek kozel lakjon stb)

Vannak akik vért izzadva kaparnak es vannak akikkel folya.atában jovok ossze ahogy epp alakul aprankent. Osszevissza van. Megesett már az is, hogy helybol ugrottam fejest abbol lett 4 év.

Nem ugralok kapcsokatbol kapcsolatba. Ez is osszevissza van teljesen. Hol egymas utan vannak hol egyedul vagyok. Hol meg kapcsolatban vagyok egyedul. Semmiben nincs rendszer.

Elengedtem a dolgot egyelőre.

Bevettem a lesz.rom tablettát.

2021. dec. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!