Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a barátnőmmel mert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel mert?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

30 éves vagyok. A barátnőm nálam pár évvel idősebb. Január óta ismerjük egymást... két hónapja vagyunk újra együtt. Megkért, hogy bizonyítsam be, hogy komolyan gondolom a kapcsolatot. Meg is tettem - ezt el is ismerte. De a múlt héten összevesztünk és elkezdett mással írogatni... ... megkért, hogy két hónapot várjak.. lejárt... az utolsó hét a két hónapból: másnak írt, hajnalig tartó buliba ment, továbbá strandolni ment 3x a barátnőkkel...

Nem a bulival vagy a stranddal van a baj és a barátnőzéssel. Hanem a mértéktelenséggel. Megkértem hogy akkor tegye nyilvánossá hogy együtt vagyunk és írja meg a fiúnak is hogy kapcsolatban van - előbbit megtette, utóbbit nem...

Megkértem, hogy tegyen bele ő is valamit akkor a kapcsolatba és mutassa meg hogy komolyan gondolja. Ezt kedden kértem tőle. Azóta az online térbe felvállalt minket és elment bulizni meg strandozni 2x. A kettőnk közötti kommunikáció azóta szinte semmi.

Nagyon szeretem, de egyáltalán nem érzem magam biztonságban mellette így. Nem érzem hogy valóban komoly kapcsolatot szeretne.

2021. aug. 15. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, nem hozzád való. Mi a kérdés?
2021. aug. 15. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy kivágtad a ribаncot.
2021. aug. 15. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzed,nem akar komoly kapcsolatot.

Vagy lehet,de nem veled.

2021. aug. 15. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

" megkért, hogy két hónapot várjak."

Miért hagyod, hogy csicskának nézzen?

Ha 2 hónap szünetet kérne csajom, már másnap dugnék valaki mást.

És amúgy sem tőled idősebb nőkkel kellene ismerkedned. Miért nem a helyes 25 évesek körül sürgölődsz.

A leírásod alapján a csajod jelen állapotában menthetetlen, komoly kapcsolatra alkalmatlan. 40 éves korára csak a macskája marad, meg a kóbor dugások.

2021. aug. 15. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Félreértés. ez nem két hónap szünet. Két hónap kapcsolat. Ennyi idő kell neki hogy lássa, hogy komoly kapcsolatot akar...A fent leírtak a két hónap utolsó heteiben történtek...

25 éves csajok többsége számomra éretlen. Nem kalandozni szeretnék elsősorban. Hanem egy tartalmas, komoly kapcsolatot.

2021. aug. 15. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ki kell fogtál egy ilyen nőt,de ne add fel mert vannak rendesek is.
2021. aug. 15. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy éve kezdtem el újra foglalkozni a témával. Azóta hasonló esetekbe futottam. Szeretnék egy társat. De már nagyon elegem van az egészből.
2021. aug. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!