Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, hogy szerezhetném vissza?
Sok évig voltunk együtt a volt barátnőmmel, ez idő alatt borzalmasan meghízott, és nem kívántam már vele a szexet, úgyhogy végül szakítottam vele. Közben összejöttem egy másik lánnyal, már pár hónapja együtt vagyunk, de igazából nem érdekel annyira ez a lány, csak az időt töltöm vele. Most fél év után újra találkoztam az exemmel, és összekapta magát, bombanő lett belőle. Ahogy megláttam, ismét fellángoltak bennem a régi érzelmek, és vissza akarom kapni, de ő hallani sem akar rólam.
Mit tehetnék?
Intézd el nála (aligha sikerül), hogy visszafogadjon.
Ismered a szólás-mondást? Ha valakiben csalódtam - az az ő hibája.Ha ismét csalódom benne - az már az én hibám. Lehet, hogy a lány szeme előtt ez lebeg. Ha netán ismét meghízik - megint dobod őt...?
Te hány éves vagy, hogy ettől függ nálad, hogy ki a társad? Több év után külsőségek miatt eldobod? Biztos nagyon szerethetted...
Te amugy egészségesen élsz, nincs rajtad felesleg?
Amúgy a lány tisztában van vele, hogy ezért szakítottál vele?
Én tuti nem lennék rád kíváncsi ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!