Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre kettőt szeretek?
Volt egy fiú, akivel neten vagy másfél hónapig minden nap beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk, nagyon elragadott a humorával és nagyon szerettem vele beszélgetni..aztán kiderült, hogy neki végül nem kell semmilyen komoly dolog..én ott megszakitottam vele a kapcsolatot, pedig már nagyon beleéltem magam és azt hittem, hogy ezek az érzések kölcsönösek...fájt nagyon ez a csalódás.
Olyan buta voltam, hogy ezek után is reménykedtem, hogy hátha megbánja és meggondolja magát...ezért más felé nem is bírtam nyitni, hisz csak ő járt a fejembe. Aztán rá vagy 2 hónapra rámirt egy fiú..aki az előző fiú egyik legjobb barátja. Az a “vicc” hogy ő ajánlt be neki...(ez a másik fájó pont, vagyis azt jelenti, hogy neki semmit nem jelentettem...)
A srácot nem is akartam ámítani, mondtam is neki, hogy én nem akarok baráságon kívül semmit. Külsőre se tetszett és belsőre se fogott meg egyáltalán..de nem adta fel és egy nap volt egy koncert és mondtam neki hogy jöjjön el, és talizzunk akkor ha nagyon akar...Eljöttek mind a ketten...az első fiúval beszéltünk pár szót, míg a második vegig ott maradt velem..majd talalkozgattunk többször is és végül összejöttünk. Szeretem benne hogy annyira figyelmes velem és kedves, tényleg mindent megtenne ertem, úgymond “ideális barát” és én is próbálok a kedvébe járni, de egyszerűen nem erzem azt amit kéne...azt az igazi lángoló szerelmet...inkább csak szeretet, vagy csak azt az érzést szeretem h szeretnek...és 1 valami hiányzik belole, a humora...de az nagyon. Nekem nagyon fontos, hogy tudjon megnevettetni, tudjunk egymással csipkelődni, szórakozni..de vele nem lehet úgy, mint pl a barátjával. És annyira hiányzik ez. Mai nap is visszaolvastam a beszélgetésünk az előző fiúval és elkezdtem sírni hogy vele mennyire jól éreztem magam, jól el tudtam beszélgetni hülyülni, de a barátommal ez nincs meg. És nagyon buntudatom van, hogy egyutt vagyok vele és azt mondom neki h szeretem, miközben még mindig van h sírok a barátja után, aki valószínű leszar engem és továbblépett.
Azt gondoltam, hogyha osszejovok vele, akkor elfelejtem a másikat, de nem sikerül. Karácsony után is megyünk a barátom bandájával egy hétvégi hazba eltölteni egyutt pár napot..ott is ott lesz az a fiú is..már előre felek milyen reakciót fog kiváltani belőlem...
Valaki valamilyen tanácsot tudna adni? Hasonló helyzetben volt már valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!