Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerre kettőt szeretek? 17/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre kettőt szeretek? 17/l

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt,de viit egy ilyen két hónapos szünetünk nemrég és újra összejöttünk.A volt legjobb barátjával nagyon jóban vagyok,lelkitársam és úgy érzem,hogy szükségem van rá.Amikor a barátommal szünetet tartottunk akkor nagyon rossz passzban voltam és a fiú barátom vigasztalt Megnyugodtam,ahogyan átölelt,majd szerelmet vallott és többször is csókolóztunk,de ez szívből jött,és nagyon jól esett vagy ,hogy mondjam.Mégis úgy éreztem,hogy ez nem helyes nekem a barátommal kell lennem és most,hogy újra összejöttünk minden szép és jó, viszont elmondtam,hogy mi volt köztem a volt legjobb barátja között.Rám már nem haragszik,rá viszont nagyon.A fiú barátomnak mondtam,hogy soha többé nem találkozhatunk,egyébként csak azért,mert a barátom nem engedi.Azt hittem,hogy nem fog fájni,hogy nem találkozhatok vele,de fáj,főleg,hogy találkoztam vele a vasútállomáson,amikor a barátnőmre vártam,a fiú barátom,pedig ment a sulijába,nem mertem hozza odamenni,direkt kikerültem,de amikor felült a vonatra,akkor még egy óra volt az indulásig,és én a kabinja előtt ültem a padon.Mélyen nézett a szemembe és ezt a nézést lattam rajta,hogy "szeretlek,de nem lehet".Nagyon szíven ütött és hiányzik.Mi bajom van?Mit tegyek?Most biztos azt hiszi,hogy utálom,de nem...nagyon nem.

#szerelem #egyszerre kettőt szeetni
2015. jan. 6. 19:18
 1/4 To7ka ***** válasza:

Meríts annyi erőt, hogy korrekt legyél magadhoz, a barátodhoz, és a harmadik sráchoz. Mert most 3 embert csapsz be, 3 embernek lesz egyre rosszabb (ha még később hozol csak döntést), és ez a legkevésbé korrekt (elsősorban magaddal) amit most csinálsz (vagyis a semmit).

A szüneteknek továbbra sincs értelme. Pont ilyenekhez vezetnek 10/10-szer. Azt a későbbiekben próbáld meg nagyon határozottan hanyagolni. No meg az épp lepausolt pasid legjobb barátjával csókolózni se a legkorrektebb.

Egyébkén egyszerű. A mostani barátodról kb semmi jót nem írsz. Most újra átfutottam, és tényleg konkrétan semmit..:D Csak hogy eltiltott egy pasitól. A másik srácról meg szerelmes sorokat. Legyél korrekt a pasiddal és hagyd ott minél hamarabb, vállald hogy igen szemét vagy, de komolyan, tudd és dolgozd fel, tanulj belőle, hogy a következő barátoddal ennél sokkal korrektebb lehess, mert igen kikészítetted a mostanit. És reménykedj, hogy kezdhetsz valamit ezzel az új sráccal. A leírásodból, a használt szavaidból Te is ettől éreznéd jól magad.. Akkora hajrá:)

2015. jan. 6. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egész bonyodalom ott kezdődött,hogy a barátom megcsalt egy éve egy buliban,ezt nemrég tudtam meg és nem is tőle.Sírógörcsöt kaptam,amikor megtudtam,szeretem őt.Ha nem lattam volna a fiú barátomat,akkor nem bizonytalanodtam volna el,ismét.Nem akarom bebeszélni,hogy szerelmes vagyok a fiú barátomba,lehet,hogy csak a barátnőim beszélik belém.
2015. jan. 6. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak?????
2015. jan. 6. 20:14
 4/4 To7ka ***** válasza:
Ha megcsalt a barátod, egy másik fiút szeretsz, és a barátod épp emberektől tilt el, akkor még mit szeretnél hallani?:)) Rossz emberrel vagy, rég ott kellett volna hagynod, de sose fogod megtenni mert képtelen vagy rá. Ha nem tudsz elég erős lenni, hogy szépen megállj a saját lábadon és élvezed, ha valaki kihasznál, szivat, és olyan mellett élsz évekig aki így bánik Veled, és nem is szereted őt... Nah, akkor hajrá:)
2015. jan. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!