Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy két pasit szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy két pasit szeretek egyszerre? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Az egyik fiút már lassan három éve ismerem és kb. 2,5 éve tetszik. Olyan idős, mint én.Mostanra úgy érzem ez már több egyszerű tetszésnél. Már szeretem. Viszont semmi sem történt vele. És én kb. 1,5 éve találkoztam egy nálam pár évvel idősebb sráccal, aki elég nagy hatással van rám. Nem ismerem, soha nem is beszéltem vele. Nem túl jó dolgokat hallottam róla. És tulajdonképpen mondhatni,hogy jót szórakozik rajtam. Viszont ezek ellenére sem tudom kiverni a fejemből.

Nagyon össze vagyok zavarodva. Nem tudom mit tegyek. Tudom,hogy mindenki azt mondja majd,hogy a másodikat szeretem jobban, mert ha az elsőt igazán szerettem volna, akkor nem szerettem volna másba.

De komolyan nem tudom mit tegyek. Én tényleg szeretem mind kettőt. És a mai napig azt hittem,hogy az elsőt szeretem. De már semmit nem tudok.

Elnézést a zavaros írásért. De én már komolyan nem tudom mit tegyek.

2012. máj. 9. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet.
2012. máj. 9. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
és esetleg valami ötlet arra,hogy mit tegyek?
2012. máj. 9. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Csináljátok hármasban.
2012. máj. 9. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:

-.-""""

valakinek van valami használható ötlete is??????

2012. máj. 9. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, den az EU fogalomkörben elfogadhatatlan.
2012. máj. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!