Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szétmennétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Mielőtt válaszolsz!

- Névtelen oldal, nem kell hazudozni.

- Kérlek írd le a nemed és a korod!

- Nem kell az olyan válasz, hogy "Velünk ijen nem lehete, mer 5 diplomaokjm van, meg bitkojinba 453.23566 forintom. Mert 7 éves koromtó dijákmunkázok."

Szóval: A párod valóban szépen keres. Amiből minőségi életet éltek.

De történik egy olyan dolog (jogi ügy, betegség, baleset,...)ami miatt drasztikusan kevesebbet kereső munkakörbe kényszerül. ŐSZINTÉN, vele maradnál? Nincs már havi 4-7 étterem. Nincs 1 hónapos nyaralás, nincs magánsuli a gyereknek csak állami, és 4 különóra helyett csak 1,...

2021. dec. 1. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

#6 voltam ,mindig nem érted hogy nem ez a fő összetartó erő?

Elon Muskèk is azért vàltak , mert nem volt elég a nettó

Lady Diana is azèrt lépett fèlre mert kevés volt otthon a zseton nem , meg nem volt program ?

🙄

2021. dec. 1. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 ezek akkor is megtörténnek ha elhagyom. Viszont szeretem a párom, az egy különóra is különóra, az egy hétvégés nyaralás is együtt töltött idő a családdal, főzni én is tudok, nem kell mindig étterem. Viszont a gyereknek nem lesz másik apja, nekem meg nem lesz másik szerelmem.
2021. dec. 1. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy fájdalmasan érintene, ha hirtelen vissza kell fognunk az életszínvonalunkat, de szerintem így feltéve a kérdést nagyon kevesen válnának, azért mert ezentúl főzni kell. Ez lehet szempont egy friss kapcsolatban, de nem számít több év után.

Az egy másik kérdés, hogy hány házasság élne túl egy ekkora csapást. Pl. ha hirtelen megszűnnek a közös programok és nem találnak olcsóbbakat helyette, plusz sokkal stresszesebb lesz az otthoni légkör meg a családi dinamiks megváltozik, az viszont sok esetben elégedetlenséghez, majd váláshoz vezet.

Megjegyzésképp, a magánsuliból nem feltétlenül fogják kirakni a gyereket, nekem is több osztálytársam volt, akik családi tragédia miatt nem tudtak fizetni 3-4 év után, vagy csak erősen csökkentett tandíjat.

2021. dec. 1. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

66f.

Volt már hàrom hosszú kapcsolatom, ez valahogy nem volt kérdés.

S időnként még fordult is az a kocka.

De àltalàban én kerestem többet, néha sokkal többet.

De azt se nagyon számolgattam mennyit?

Ha volt költöttünk, ha nem volt nem.

A tescon kívül is van élet.

Egzisztenciálisan a legjobban elengedett helyzetükben Bajára jàrtunk sàtorozni.

A gyerekek is imádtàk.

Olaszorszàgban ekcémàs lett a lába a homoktól a màsik meg nem tudott az idióta német gyerekekkel jàtszani.

2021. dec. 1. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Kemény vagy nem kemény.Igen a gyereknek meg kell magyarázni,hogy nem lesz a s.gge ala pakolva sok minden.Tudni kell lemondani dolgokról.Etterem nélkül is van élet.Pldául elöveszed anyu receptkönyveit meg bekapcsolod végre tüzhelyet is.Ez van.Erre képesnek kell lennetek.

Nem cserélgetünk embereket le,holmi idöszakos anyagi problémák miatt!Az élet nem egy állandóan felfele ívelö vonaldiagram,hanem vannak benne lejtök emelkedök,meg csavarok.

Ha jó volt ,mikor gurult a szekér, akkor legyen jó akkor is,mikor döcög!

2021. dec. 2. 03:49
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk meg nem volt autónk a fiam 4.-tol 7. osztályos koraig. Volt, hogy puffogott emiatt de tulelte. A következőt egyik barátnőm mesélte. Gimis ünnepen - azt hiszem szalag avató- a lánya és egy másik lány ugyanolyan ruhában voltak. Mivel jóban volt az anyukaval megbeszéltek ki hol és mennyiért vette a ruhát. Barátnőm kinaiban. A másik lány butikban több mint 2-szer annyiért. Ugyan már nem minden a pénz meg a külsőségek.
2021. dec. 2. 04:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Na mert most a gyerekek magánsuliba járnak, mi meg egyhónapos nyaralásokra. Oh hogyne.

Vele maradnék, természetesen. A jóban-rosszban ezt jelenti. N45

2021. dec. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!