Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha szétmennél a szeretőddel, mert nem tudsz válni, de hónapokkal később sem felejtetted még el?
Megetnném azt a szívességet neki, ha már egyszer egy gerinctelen alak vagyok, hogy nem háborgatom és hagyom békében élni. lehet neked most is marhára kaka otthon, de ne dúld fel az életét azért, mert unatkozol.
A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy nem tudtad elfelejteni, az a te egyéni problémád, könnyen lehet, hogy végre továbblépett és kész kialakítani valakivel egy rendes kapcsolatot, ahol megbecsülik, akitől megkapja mindazt, amit tőled nem fog.
Hagyjad szépen békén. Azért mert te boldogtalan vagy a sajéát magad által válaszott helyzetben, őt még nem kell azzá tenned és lehúznod magad mellé a posványba.
Nincs szüksége arra, amit kaphat tőled, amit nyújtani tudnál,erre remélhetőleg azóta már rájött.
Házas vagy még? Igen. Tudsz válni? Nem. akkor mégis mi az anyám kínját akarsz tőle a magad boldogságán kívül?
Nagyon bízom benne, ha mégis megkeresed, elhajt a fenébe, oda, ahová való vagy az összes magad fajtával együtt, aki a saját nyomora miatt másokat is megnyomorít, csak hogy kevésbé szenvedjen. A hányinger kerülget a magadfajtától.
Nem tudok válni :/
Csak tanácsot kértem, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Ki hogy éli túl
Nem mondtam, hogy én keresni fogom. Bár nem könnyű
Ha lenne is...nem tudok válni.
És itthon rövid úton lennék kivágva ha lebukás lenne.
Te másfél évig nem láttad? Hogy bírtátok?
Olyan nincs, hogy nem tudsz válni, nem akarsz! Igen, nehezebb lenne, anyagilag, érzelmileg stb., de ez a te döntésed. Hagyd békén az ex szeretőd, hogy nélküled boldog lehessen.
Te döntöttél úgy, hogy megalkuszol, akkor viseld a következményeit, vedd ki a részed az otthoni dolgokból, ha vannak gyerekek foglalkozz velük, keress magadnak valami hobbit/sportot, ez bőven kitölti a napjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!