Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem, neki is én, de éppen van valakije. Ilyenkor mi van? Várjam meg amíg szétmennek?
Figyelt kérdés
Vagy mást mit tudok csinálni? Meg úgy egyáltalán szemétség lenne szétszedni őket nem? 17/L2010. okt. 27. 16:20
1/5 anonim válasza:
igen várd meg amig szakitanak:)...me ha tenyleg teged szeret ez a fiu elobb utobb szakitanak
2/5 anonim válasza:
A biztonság kedvéért azért még várjál.
3/5 Moszuke válasza:
ha az érzés kölcsönös szakítani fognak. ezt várd ki
ekkor ketten várjatok egy hónapot kb szerintem hogy ne te legyél a g&ci aki miatt szakított. érted mire célzok? addig titokba legyetek vagy valami. de ez egyén függő.
ha azt akarod hogy rühelljen a párod exe, akkor már másnap mutatkozzatok egymás karjaiban:)
persze a szakítás milyenségétől is erősen függ ez az egész hogy mennyi holt időt adtok a dolognak.
szakítani is tudni kell..:)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, nem akarok én senkinek sem rosszat, ha boldogan ellennének együtt hagynám, ha tényleg együtt kell lennünk akkor úgyis eljönne a mi időnk előbb utóbb értitek. De a srác nyíltan flörtöl velem, barátnőmnek ki is jelentette hogy tetszem neki és a barátnőjét nem igazán szereti. Ebből következtetek, hogy akkor igazából itt már nem én rontanám el a dolgokat.
2010. okt. 27. 16:36
5/5 anonim válasza:
Szia!
Férfi vagyok!Én bent voltam egyszer egy ilyen kapcsolatban, és azt mondom ne menj bele amíg van a másik félnek partnere mert nem túl jó se neked se senkinek csak annak aki hülyét csinál belőletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!