Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden férfit zavarna?

Figyelt kérdés

Évekig táncoltam Salsát, volt hogy versenyekre is jártunk a tácpartneremmel.

Most azt tervezgetem hogy újra eljárok, de a párom nagyon nem örül ennek.

Az is felmerült hogy vele táncolok, de nem tudnék kezdővel táncolni és sajnos egyébként sem lehetne megoldani, mert a munkája nem engedné.

Szerintetek mit tehetnék hogy jobban elfogadja?

2021. dec. 1. 17:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Na már ki is bújt a szög a zsákból! A tánc csak egy ürügy, de valójában nem az a te problémád a pároddal!
2021. dec. 5. 18:22
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem ürügy!

Nincs olyan dolog az életemben amit jobban szeretnék a táncnál.Nagyon hiányzik!

2021. dec. 5. 18:30
 23/25 anonim ***** válasza:
64%
Akkor lépd meg. Ha ennyire akarnád, akkor alakits ki egy táncpartner kapcsolatot. De MINDENKÉPP mutasd be a párodnak. Ez a minimum!
2021. dec. 5. 19:18
 24/25 A kérdező kommentje:

Találkozunk és utána elvileg megoldható hogy próbatáncot is táncoljunk!

Úgy érzem hogy a párom próbál pozitívan hozzáállni és azt gondolom idővel talán elfogadja majd. 🙂

#23 Ha lesz folytatás mindenképp bemutatom egymásnak őket.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2021. dec. 6. 10:18
 25/25 anonim válasza:
Mos, mi lett a folytatás? Barátnőm nagy bachata táncos és 8 évig szingli volt, nekem meg most néznem kell, ahogy kismillió ferfi fogdossa táncfesztiválokon, miközben kívülállóként az egész úgy néz ki, mint egy swinger party. Sőt, a fesztivál után valami pali átszállás miatt nálunk is alszik. Nekem ez sok, és alighanem keresek mást. Nem a szeretet hiánya miatt, hanem mert zavar, hogy mennyien fogdossák, miközben már mondta is, hogy ezek a táncfesztiválok kiváló alkalmak egy futó szexre, ha valaki szingli. Szerintem táncos lányok keressenek táncos fiút, mert nem táncos nem biztos, hogy megérti, miért igénye a párodnak, hogy idegen pasik fogdossák tetőtől talpig.
2023. jún. 11. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!