Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden férfit zavarna?

Figyelt kérdés

Évekig táncoltam Salsát, volt hogy versenyekre is jártunk a tácpartneremmel.

Most azt tervezgetem hogy újra eljárok, de a párom nagyon nem örül ennek.

Az is felmerült hogy vele táncolok, de nem tudnék kezdővel táncolni és sajnos egyébként sem lehetne megoldani, mert a munkája nem engedné.

Szerintetek mit tehetnék hogy jobban elfogadja?

2021. dec. 1. 17:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%
Igen zavarna. Láttam én azt a világot, jártam én is egy ideig táncra. Szerinted minek mennek oda a férfiak elsődlegesen? A táncművészetért vagy a p1navadászatért? Igen, jól sejted. Úgyhogy igen, határozottan zavarna.
2021. dec. 2. 22:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#7: igen, sőt, én tanítottam meg neki a bachatat és vonalas salsat is :) Persze mentünk workshopokra, de tanfolyamra nem járt. Most már bárkivel táncol bulikon, jól követ mindent.

4-es voltam

2021. dec. 2. 22:27
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. dec. 3. 00:37
 14/25 A kérdező kommentje:

Találtam egy szimpatikus pasit táncpartnerkeresőn és a jövő héten szeretne megismerni. De előtte ezt el kellene mondanom a páromnak. Beszéltünk erről azóta és talán mintha enyhült volna...

Ha közlöm a párommal hogy tánc miatt találkozom egy ismeretlen férfival,-akit ha lesz folytatás be is mutatok neki- akkor így hamarabb megbékül majd?

2021. dec. 5. 16:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk?
2021. dec. 5. 16:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Nyilván sehonnan!

Akkor másképp fogalmazok...

Ti ezt így hamarabb elfogadnátok?

2021. dec. 5. 17:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. dec. 5. 17:33
 18/25 anonim ***** válasza:
22%

"Találtam egy szimpatikus pasit táncpartnerkeresőn és a jövő héten szeretne megismerni"

Ez nagyon jól hangzik, csak nem ha pàrkapcsolatba vagy.

Ezt a kérdést igazából màr eldöntötted, így már minden válasz gyakorlatilag felesleges.

2021. dec. 5. 18:00
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Én sem nagyon értem, hogy mit vár tőlünk a kérdező. 4 napja ezen vergődni itt...
2021. dec. 5. 18:03
 20/25 A kérdező kommentje:

Talán vergődök igen, de senkit nem szeretek bántani.

Sajnos vagyok olyan hülye, hogy sokszor háttérbe szorulnak az én igényeim, mert valakit nem szeretnék megbántani. Ez pedig nem mehet mindig így.

2021. dec. 5. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!