Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha párotok minden este meginna 1-2 sört? + néha mellé 1-2 feles. De az nem mindig
Igen, zavarna. Ha valaki minden áldott nap iszik alkoholt, az függő, nincs mit ezen szépíteni. Nem számít, hogy nem részegedik le, attól még alkoholista.
Igaza van Dr. Genyának: mondjátok a férjeteknek, hogy egy hétig nem igya már meg azt a napi két sört és/vagy felest.
De amúgy lehet ezt szépen is így, tálalni, mézesen mázolva hogy jahj jó férj az én uram, attól hogy megiszik 2 sört meló után, néha meg még egy felest is.
Meg ki lehet ezt mondani így is: A férjem ha hazaér a melóból minden nap megiszik egy liter sört, és lehúz egy kis páleszt is. De hogy mi lenne ha ezt nem inná meg, nem tudom.
Szokásom mondani, ne kezdjünk bele olyan mondatba, amit utána "de"-vel folytatunk, vagy jön a jókora magyarázkodás. Mert az sántít. Vagy magunk sem hisszük el, vagy szégyelljük, vagy ilyesmi :)
"4#Nem tudom te miről beszélsz de nagyon el vagy tévedve.Lehet neked se ártana egy feles akkor nem lennél ilyen merev mint egy fadarab.Nahát a te férjed se lennék úristen olyan vagy mint a mesékbe a házisárkány feleség😅😅😅😅😅😅😅De hát biztos megtaláltad életed szerelmét egy rózsaszín bojtos papucs személyében 😊😊😊"
Látom fáj az igazság. Mivel az én férjem nem iszik (amit nem én tiltottam meg, simán nem alkesz, a tieddel ellenben) máris én házisárkány lettem a férjem meg papucs. Kérlek, mesélj még...de azt látom, a szád akkor tényleg azért habzik, mert betalált a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!