Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltál már meg valakit? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thatfeelingweallknow kérdése:

Csaltál már meg valakit? Ha igen, utólag mit gondolsz az egészről?

Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 01:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem és mélyen elítélem azokat, akik megteszik. Első kézből láttam, hogy mit tesz ez a megcsalt féllel, nem kívánom senkinek.
2021. dec. 1. 09:55
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
Igen.És jól tettem.
2021. dec. 1. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Engem még nem csaltak meg tudtommal, de nagyon sok szerettem sérült emiatt (anyukám is) és nem egy exemen láttam, hogy milyen, mikor úgy kerülsz egy kapcsolatba, hogy az előzőben elárultak. Nagyon nehéz dolgom volt visszaépíteni azt a bizalmat és egy egészséges kötődést kialakítani a másikban. Nagyon sokat dolgoztam azon, hogy megmutassam, hogy nem minden ember ilyen és nem mítosz a monogám kapcsolat.

Nekem ez a kapcsolaton belüli erőszakkal egy kaptafa, nem bírom elnézni a környezetemben sem.

2021. dec. 1. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem!
2021. dec. 1. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Aki itt pofázik, meg játsza a szent fazekat, azok mind, egytől egyig meg fogja csalni a párját. Csupán idő kérdése hogy mikor.

Az élet ezt igazolja.

És most mindenki gondoljon idősebb ismerősei, rokonaira, kik csalták a párjukat? Mindenki.

Téma lezárva.

2021. dec. 1. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
4%
Én megcsaltam és bánom az egészet.De azért tettem,mert le se szart és ő már előbb megcsalt.Azt hittem,ha visszacsalom valami elégtétel,de rosszabb lett.Szembeköpném magam,hogy nem voltam erős.Nem lett jobb,úgyan olyan szemét vagyok mint ő,de ő legalább élvezte mint kiderült.Nekem ettől nem lett jobb.Egy életre megtanultam.. .De ha visszagondolok semmit nem értem vele csak azt,hogy megalázó helyzetbe kerültem.A drága nem hiába mondta carpe diem,soha nem szeretett ,de attól nem kellett volna más fickóval félrelépnem.Nekem egy hatalmas tanilólecke volt,lehet hogy ő nem így érez,mert pasi,de nekem mind a mai napig fáj.Soha nem akarok mégegyszer ilyen helyzetbe kerülni ..Jöhet a lepontozás,már mindegy.
2021. dec. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!