Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltál már meg valakit? Ha igen, utólag mit gondolsz az egészről?
Nem. Engem még nem csaltak meg tudtommal, de nagyon sok szerettem sérült emiatt (anyukám is) és nem egy exemen láttam, hogy milyen, mikor úgy kerülsz egy kapcsolatba, hogy az előzőben elárultak. Nagyon nehéz dolgom volt visszaépíteni azt a bizalmat és egy egészséges kötődést kialakítani a másikban. Nagyon sokat dolgoztam azon, hogy megmutassam, hogy nem minden ember ilyen és nem mítosz a monogám kapcsolat.
Nekem ez a kapcsolaton belüli erőszakkal egy kaptafa, nem bírom elnézni a környezetemben sem.
Aki itt pofázik, meg játsza a szent fazekat, azok mind, egytől egyig meg fogja csalni a párját. Csupán idő kérdése hogy mikor.
Az élet ezt igazolja.
És most mindenki gondoljon idősebb ismerősei, rokonaira, kik csalták a párjukat? Mindenki.
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!