Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már szült nők anyukák ti így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már szült nők anyukák ti így utólag belegondolva miket igértetnétek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

A gyerekvàllalás kapcsàn

Tudom tudom az ígéret egy dolog nem biztos, hogy úgy is lesz. Csak elgondolkodtatott a dolog.

2021. márc. 13. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
A kérdést se értem. Olyanra gondolsz, hogy nem csal meg terhesen, vagy nem keres mást ha rajtad marad plusz kiló? Vagy hogy pelenkázza a gyereket?
2021. márc. 13. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hogy türelmesebb lesz a gyerekekkel...
2021. márc. 13. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Semmit, mert én pont azt tanultam meg, hogy az ígéretekkel ki lehet tapétázni a padlást, a valóság meg.....más.
2021. márc. 13. 12:19
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem szülök senkinek, így nem lesznek, nincsenek ilyen jellegű problémáim, hogy bárkinek ki legyek szolgáltatva. Soha!
2021. márc. 13. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
1 Igen például ilyesmire.
2021. márc. 13. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha belülről nem jönnek neki ezek a dolgok, úgyse fogja tartani magát a megbeszéltekhez. Amúgy a gyereket magadnak szülöd, ezt jegyezd meg. Mert ő örökre ott marad veled, a kapcsolatok nagyon kis százaléka tart örökké.
2021. márc. 13. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
22%

Férfi megszeg egy ígéretet: A kva anyját!

Nő megszeg egy ígéretet: Az ígéret nem törvény, már nem rabszolgaság van, ilyenek betartására senkit nem lehet kötelezni.

2021. márc. 13. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
ígéretekkel semmire sem mész. én ha újra kezdhetném, a mai eszemmel, akkor tesztelném a pasit. vennék egy kutyát és azt mondanám, te gondoskodsz róla. ha látod rajta hogy lusta felkelni sétáltatni vagy levinni pisilni, ha töke ki van már hogy a kutya beteg vagy sokat kell költeni rá, na akkor nagyjából láthatod mire számíthatsz gyereknevelés terén. plusz a házimunkát és főzés felét is passzold le neki nyugodtan. ha ebben sem segít, semmiben sem fog.
2021. márc. 13. 13:57
 9/11 A kérdező kommentje:

8 ez érdekes meglátás, van kutyája és ellátja jól nagyon szereti. Amíg nem éltünk együtt egyedül élt és mindent megcsinált.

De azért a gyerek téma mégis más.

2021. márc. 13. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért csak ismered annyira, beszélgettetek erről, ha már felmerült a baba téma, hogy ő hogyan képzeli el a családi életet! Ha nem, akkor ideje, még mielőtt belekezdetek a babaprojektbe.
2021. márc. 13. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!