Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártál már úgy, hogy utólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy, hogy utólag jöttél rá, hogy veled van a baj?

Figyelt kérdés

Volt egy párod, akit nagyon szerettél, passzoltatok, de a végén sok volt a probléma.

Például a házimunkán,anyagiakon és te besokalltál a hisztitől.

De aztán a következő kapcsolataidban ugyanezek a problémák előjöttek, ráadásul velük sokkal kevésbé alakítottatok jó párost, mint azzal A bizonyos exxel.

Tehát rájöttél, hogy hülye voltál, mert eldobtad azt az embert, akivel ezeken kívül a legjobban passzoltál, de későn láttad ezt be.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2021. júl. 17. 15:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Például semmit? Próbálj változtatni a hozzáállásodon.
2021. júl. 17. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Pozitívum, hogy tanultam az esetből. Negatívum, hogy az exxel újrapróbálásra nincs lehetőség,mert megházasodott. Abban reménykedek, hogy rátalálok arra, akivel az exemnél is jobban összeillünk..
2021. júl. 17. 16:00
 3/20 A kérdező kommentje:
2: sajnálom. Ha nem lenne házas, megkeresnéd?
2021. júl. 17. 16:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb a történetben, hogy ő akarta volna még a kapcsolatot. Én hajtottam el kíméletlenül. Lehet, hogy szóba se állna velem, ha felkeresném. (Feltételezve, hogy szingli.)
2021. júl. 17. 16:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, bár nem én szakítottam, hanem velem. Hónapok távlatából rájöttem, hogy én is ludas vagyok az egészben. Nagyon ráfeszültem, rosszul kezeltem helyzeteket. Legközelebb másképp csinálom, mást nem tudok tenni.
2021. júl. 17. 16:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is kellett hozzá az új kapcsolat, már a szakításnál tisztában voltam vele, hogy én szúrtam el. És ezt sajnos megismételtem vagy háromszor (nem, nem megcsalásról van szó)...
2021. júl. 17. 16:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
6os elmondod hogy akkor mivel?
2021. júl. 17. 17:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sokszor van ez.
2021. júl. 17. 17:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy anonim fórum megmondom, igen. Sajnos alkoholprobléma játszik, és én vagyok a nő...És most nem úgy kell engem elképzelni, mint a fogatlan, csöves Marikát, senki ki nem nézné belőlem. Csak sajnos, akik közel állnak hozzám, azok tapasztalják.
2021. júl. 17. 18:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
"nézné ki belőlem"
2021. júl. 17. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!