Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már úgy, hogy utólag jöttél rá, hogy veled van a baj?
Figyelt kérdés
Volt egy párod, akit nagyon szerettél, passzoltatok, de a végén sok volt a probléma.
Például a házimunkán,anyagiakon és te besokalltál a hisztitől.
De aztán a következő kapcsolataidban ugyanezek a problémák előjöttek, ráadásul velük sokkal kevésbé alakítottatok jó párost, mint azzal A bizonyos exxel.
Tehát rájöttél, hogy hülye voltál, mert eldobtad azt az embert, akivel ezeken kívül a legjobban passzoltál, de későn láttad ezt be.
Mit lehet ilyenkor tenni?
2021. júl. 17. 15:28
1/20 anonim válasza:
Például semmit? Próbálj változtatni a hozzáállásodon.
2/20 anonim válasza:
Igen, volt. Pozitívum, hogy tanultam az esetből. Negatívum, hogy az exxel újrapróbálásra nincs lehetőség,mert megházasodott. Abban reménykedek, hogy rátalálok arra, akivel az exemnél is jobban összeillünk..
3/20 A kérdező kommentje:
2: sajnálom. Ha nem lenne házas, megkeresnéd?
2021. júl. 17. 16:06
4/20 anonim válasza:
Legrosszabb a történetben, hogy ő akarta volna még a kapcsolatot. Én hajtottam el kíméletlenül. Lehet, hogy szóba se állna velem, ha felkeresném. (Feltételezve, hogy szingli.)
5/20 anonim válasza:
Volt ilyen, bár nem én szakítottam, hanem velem. Hónapok távlatából rájöttem, hogy én is ludas vagyok az egészben. Nagyon ráfeszültem, rosszul kezeltem helyzeteket. Legközelebb másképp csinálom, mást nem tudok tenni.
6/20 anonim válasza:
Nekem nem is kellett hozzá az új kapcsolat, már a szakításnál tisztában voltam vele, hogy én szúrtam el. És ezt sajnos megismételtem vagy háromszor (nem, nem megcsalásról van szó)...
9/20 anonim válasza:
Mivel ez egy anonim fórum megmondom, igen. Sajnos alkoholprobléma játszik, és én vagyok a nő...És most nem úgy kell engem elképzelni, mint a fogatlan, csöves Marikát, senki ki nem nézné belőlem. Csak sajnos, akik közel állnak hozzám, azok tapasztalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!