Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltál már meg valakit? Ha igen, utólag mit gondolsz az egészről?
Nem, még senkit. Az ehhez legközelebb eső dolog az volt, mikor együtt voltam valakivel, miközben a másikat figyeltem... Bár 14 évesen szerintem ez a szellemi szint az elvárható. Felnőttként már más a helyzet. Láttam tönktemenni rengeteg embert (nem kapcsolatot, embert) azért, mert a másik félrebaszott... És onnantól, hogy rengeteg embernek árultam el az igazat a hűtlen párjáról, aki nálam próbálkozott (volna, ha hagyom), nem érzem úgy, hogy nekem kellene a másik oldalon lennem.
Ha félretesszük az erkölcsi sallangot, amit én már meg sem próbálok előadni, akkor is ott van, hogy ilyet az csinál, aki valamilyen szinten ostoba. Az egész alternatív világot a megcsalás köré felépíteni hatalmas energia. Ott vagy egy kapcsolatban, ami kellően szar ahhoz, hogy kikacsintgass belőle. Miért fektetnéd ezt a hatalmas energiát abba, hogy megtartsd? Mert mikor félrelépsz és hazudsz róla, azt pont azért teszed, hogy maradhass abban a nyomorult kapcsolatban.
Az igazság az, hogy én nem akarok egy fél-örömökkel teli elhibázott életet élni. Szívem sincs hozzá, de igazából lealacsonyítónak érezném, hogy csak ennyi jutott. Hogy nekem csak olyan emberekre futja, akiktől külön-külön úgy kell összekapargatnom azokat a dolgokat, amikre szükségem lenne egy kapcsolatban. Nem, én jobb vagyok ennél. És annál is jobb vagyok, hogy ne legyek képes kezelni azt az életet, amit a nyakamba vettem.
Másrészt meg az élet más területein is tökös vagyok és belevaló. Miért ne lennék itt is az? Miért ne mondanám meg a tutit a kapcsolatomban, ha valami rossz? Miért ne mondhatnám meg, hogy bocs, de nekem ez nem?
A munkahelyemen tudok f*szagyerek lenni és azt mondani, hogy bocs, de nem maradok benn melózni, nem vagyok idióta, de a páromnak nem merem megmondani, hogy bocs, de szarul érzem magam melletted, nem fogok maradni, ha ez nem változik, nem vagyok idióta...?
Ha nem kapom meg az általam rendelt terméket, azért tudok hisztizni meg ügyfélszolgálaton verni a nyálam, de egy kapcsolatban nem tudom elmondani, hogy hah bocs, de ez a szex szar volt, kérlek folytassuk máshogy, hogy nekem is jó legyen /szar hallgatóság vagy bocs, figyelj már oda rám, mert nem a falnak beszélek?
Nem, én tökös vagyok. Én megmondom a tutit. Nem sumákolok magamból áldozatot, a számból meg segget csinálva.
Volt egy szexkapcsolatom. Bár nem volt letisztázva, hogy mellette mehet e bárki amerre akar, de én több sráccal is voltam vele párhuzamosan. Egyszer a fejéhez vágtam, hogy nem az vagyok, akit csak úgy előránt a zsebéből, ha épp szexelni van kedve és amúgyse gondolja azt, hogy ő az egyetlen. Megsértődött. Mindezt úgy, hogy én 3 hónap beleszerettem, amit el is mondtam neki, de ő közölte, hogy az nem fog menni. Az a 3 srác inkább megtorlásként volt neki. Mivel ezt én nem érzem konkrét megcsalásnak, nem igazán gondolok róla semmit. Néha elgondolkozom, hogyha nem tettem volna ezeket, akkor talán kialakulhatott volna egy viszonzott szerelem köztünk, bár nem hiszem.(18 éves voltam) A páromat sosem csalnám meg. A szüleim házassága a folyamatos oda-vissza csalások végett romlott meg, végül édesanyám öngyilkos lett.
25/N
Csaltam.
Életem egyik, ha nem a legjobb döntése volt. Több mint egy éves szerelem volt. Leírhatatlan mámór volt köztünk. Annyira erősen, intenzíven, tisztán szerettük egymást, hogy azt ember elképzelni se tudja.
Az akkori párommal csak azért voltam együtt, mert azzal zsarolt, hogy ha szétmegyünk, nem láthatom a gyerekemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!