Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Idén 8-an mentünk nyaralni. Én, párom, anyós, após, anyós unokatestvére és annak családja, köztük 2 pici gyerek. Nekem brutal sok volt, nem szeretek igy nyaralni de párom elrangatott. Első nap migrenem volt, 5.nap felfaztam, szóval na, a szervezetem is érzi ha nem akarok valahol ott lenni. Egész héten futkorasztam a 2 gyerek utan, konkretan a nyaralast végig babysitterkedtem. Szoba jott egyik nap hogy megyunk jovore is igy, en mondtam paromnak hogy kettesben szeretnék. Hát neki nincs annyi szabija, hogy 2 nyaralasra is menjünk. Mondtam, hogy menjünk csak kettesben. ,, De hát mi így szoktunk, nagycsaladdal"

Most őszintén 24 éves embernek miért kell nagycsaladdal nyaralgatni, miert nem mehetunk el kettesben... Ha szulok neki 2 gyereket majd, akkor meg már 10en megyünk vagy mi az isten...

2021. nov. 29. 20:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%
Menekülj, amíg nem késő. Ez a 24 éves kisbaba mindig anyuci pici babája marad, és dugni is csak azért dug veled, mert apukája nem engedi, hogy az anyukával legyen szex. Így muszáj volt téged beszervezni. De a jövőbeli szereped tisztán látszik, szóval menekülj, amíg nem késő.
2021. nov. 29. 23:41
 32/35 anonim ***** válasza:
88%
Ki fognak használni rendesen amiben cska tudnak.
2021. nov. 29. 23:43
 33/35 anonim ***** válasza:
92%
Keress egy olyan pasast, akinek egyrészt, van elég töke kiállni érted, másrészt, nem tűri, hogy a családja ingyen bébiszittyónak kezeljen.
2021. nov. 30. 00:42
 34/35 anonim ***** válasza:
15%
Én imádtam amikor rokon gyerekek rajtam lógtak vagy bárhol bárkinek a gyereke. Ha nem vagy ilyen célszerű kicsekkolni a családból.
2021. nov. 30. 09:00
 35/35 anonim ***** válasza:
91%
#34 Itt nem konkrétan a gyerekekkel van a baj. A pasi nem képes leválni anyuciról, apuciról. Adott egy pasi és egy csaj akiknek lassan saját családott kéne alapítani. De a pasi még mindig anyuci szoknyája alá bújik.
2021. nov. 30. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!