Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Idén 8-an mentünk nyaralni. Én, párom, anyós, após, anyós unokatestvére és annak családja, köztük 2 pici gyerek. Nekem brutal sok volt, nem szeretek igy nyaralni de párom elrangatott. Első nap migrenem volt, 5.nap felfaztam, szóval na, a szervezetem is érzi ha nem akarok valahol ott lenni. Egész héten futkorasztam a 2 gyerek utan, konkretan a nyaralast végig babysitterkedtem. Szoba jott egyik nap hogy megyunk jovore is igy, en mondtam paromnak hogy kettesben szeretnék. Hát neki nincs annyi szabija, hogy 2 nyaralasra is menjünk. Mondtam, hogy menjünk csak kettesben. ,, De hát mi így szoktunk, nagycsaladdal"

Most őszintén 24 éves embernek miért kell nagycsaladdal nyaralgatni, miert nem mehetunk el kettesben... Ha szulok neki 2 gyereket majd, akkor meg már 10en megyünk vagy mi az isten...

2021. nov. 29. 20:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
#18. Szerintem is ideje elgondolkodni a kérdezőnek azon, hogy tényleg ezt akarja? Szerintem ő nem! Soha nem lesz egészséges magánélete. Anyóséknak szabadbejárása lesz a házunkba, ha lesz saját és nem ott fognak együtt lakni tovább közösen. Stb. Stb. Stb.
2021. nov. 29. 21:27
 22/35 anonim ***** válasza:
95%

"akkor meg párom részéről megy a hiszti, hogy nem vagyok képes 1 hetet kibirni"

Ha megvan a probléma gyökere, akkor minek ragozni? Ha nem képes elfogadni amit te akarsz, és elvárja, hogy te alkalmazkodj, akkor rég rossz hajóban evezel.

Ha 24 évesen nem képes kompromisszumokra, még csak el sem tudja fogadni, te pedig hagyod, hogy rádmásszanak a kölykök, akkor itt te hibázol nagyot.

2021. nov. 29. 21:28
 23/35 anonim ***** válasza:
5%

Egy nap a szülők el is mentek a nyaralasrol

Nem jön ki a matek, kérdező, szar a kamud.

Nyolcan voltatok. Ti ketten, após, anyós, annyira unoktesója, két gyerek, az hét. Két szülővel már kilenc...

2021. nov. 29. 21:29
 24/35 A kérdező kommentje:
#23 Anyós unokatestvére es annak csaladja, tehat anyos unokatestvere 1,neki parja 2, +2 gyerek az 4.
2021. nov. 29. 21:31
 25/35 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy a nyaralás minden bizonnyal csak a felszín, de kompromisszum lehetne, hogy ti kettesben nyaraltok, ugyanakkor mint ők, és tartotok a nagycsaláddal egy-két közös napot?
2021. nov. 29. 22:09
 26/35 anonim ***** válasza:
15%
Anyós unokatestvérének kicsi gyereke...aha.
2021. nov. 29. 22:13
 27/35 anonim ***** válasza:
92%

#26 miért ne lehetne generációs eltolódás, főleg ilyen távoli rokonnál, mint anyós unokatestvére?

Egyes tesók között 20+ év van. Van, aki 20 évesen szül, van, aki 45. Nos, ezekből egy is pont elég ahhoz, hogy ne legyen olyan hihetetlen a dolog.

2021. nov. 29. 22:25
 28/35 anonymousreview60 ***** válasza:
92%
Ha a párod téged akar, akkor veled nyaral, ahogyan nektek jó, nem úgy ahogyan neki volt jó gyerekkorában stb. A bébiszitterkedés miatt lényegében sem te nem nyaraltál, sem a párod veled/te vele. Költöztni sem akar. Neki ez kényelmes. Te még nem vagy a pàrja, csak a szeretője stb. Vagy felnő a srác vagy lépned kell.
2021. nov. 29. 22:25
 29/35 anonim ***** válasza:
92%
Mit kell kötekedni amúgy?? Főleg jelentéktelen dolgokon? Pofon egyszerűen kijön a 8 fő, akiről a kérdező beszélt, de muszáj belekötni, mert aztán végülis nem hót mindegy a kérdés szempontjából, hogy 7 vagy 8 emberről van szó. Aztán a másik.. mi a nem hihető azon, hogy anyós unokatesójának 2 kisgyereke van?! Ja végülis igaz, sose láttunk még olyat, hogy testvérek között akár 15+ év korkülönbség van. Se olyat, hogy valaki már a húszas évei elején szül, más meg a 30as évei végén vagy épp 40 fölött.🤷🏻‍♀️ Jaa várjunk csak…mégis.
2021. nov. 29. 22:31
 30/35 A kérdező kommentje:
27,29! Pontosan igy van:) anyós 25 evesen szulte a paromat az unokatestvére meg 39 evesen lett apuka. Keson jott ossze nekik a gyerek. De lenyegtelen, nem errol szolt a kerdesem ugy sem. Köszönöm a valaszokat!!!
2021. nov. 29. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!