Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Idén 8-an mentünk nyaralni. Én, párom, anyós, após, anyós unokatestvére és annak családja, köztük 2 pici gyerek. Nekem brutal sok volt, nem szeretek igy nyaralni de párom elrangatott. Első nap migrenem volt, 5.nap felfaztam, szóval na, a szervezetem is érzi ha nem akarok valahol ott lenni. Egész héten futkorasztam a 2 gyerek utan, konkretan a nyaralast végig babysitterkedtem. Szoba jott egyik nap hogy megyunk jovore is igy, en mondtam paromnak hogy kettesben szeretnék. Hát neki nincs annyi szabija, hogy 2 nyaralasra is menjünk. Mondtam, hogy menjünk csak kettesben. ,, De hát mi így szoktunk, nagycsaladdal"

Most őszintén 24 éves embernek miért kell nagycsaladdal nyaralgatni, miert nem mehetunk el kettesben... Ha szulok neki 2 gyereket majd, akkor meg már 10en megyünk vagy mi az isten...

2021. nov. 29. 20:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
#7 #10 brutal módon osszevesztunk tavaly is ezen, es inkabb beadtam a derekam. De az egész rossz volt, nem csak a sitterkedes. Pedig amúgy jól kijovok mindenkivel, de az hogy egesz évben mindig a nagycsalad kozossegeben vagyunk, es meg nyaralaskor is... Nekem túl sok, párom nem tudom, hogy birja ezt
2021. nov. 29. 21:01
 12/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom felesége vagy e már!? Ha nem, jól gondold végig mire vállalkozól!
2021. nov. 29. 21:03
 13/35 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok a felesége, másfél éve vagyunk csak együtt. De nagyon nehéz kiszakitani a családból. Ugy nőtt fel, hogy mama papa anyu apu tesó mindig ott volt mert egyutt laktak.
2021. nov. 29. 21:05
 14/35 anonim ***** válasza:
96%
Persze a család az család. De van egy pont ahonnan a saját kis életét, családját kell építgetni. Attól még a szülők, nagyszülők, testvérek fontosak, de kell húzni egy határvonalat.
2021. nov. 29. 21:09
 15/35 A kérdező kommentje:
Igy van ahogy mondod. Anyukamek vettek egy házat, szivesen nekünk adtak volna. Fel kellett volna csak ujitani. De neki nem tetszett, sok lett volna vele a meló. Hat miert is nem maradunk náluk? Hisz 6 szobában elferunk...en meg olyan sok remenyt lattam abban a kis hazikoban. Kulon, kettesben. De nem.
2021. nov. 29. 21:12
 16/35 anonim ***** válasza:
94%
De most komolyan! Kaptatok volna egy házat, de maradtatok ott!? Ha lesz gyerkőc odaszülőd? Szerintem ideje elgondolkodni azon, hogy kinek, mi fontos abban a kapcsolatban! Nem akarlak elszomorítani, de ő nem akar leválni a szüleiről!
2021. nov. 29. 21:16
 17/35 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt látom én is. Biztosan nem fogom oda szülni a gyereket, az addigra mar 60as szüleihez es 80as nagyszuleihez... Ezt tudja o is de képtelen lépni.
2021. nov. 29. 21:18
 18/35 anonim ***** válasza:
95%

Fú. Pont akartam írni, hogy kérdezd meg tőle, úgy képzeli-e, hogy majd az anyjáékkal, vagy onnan legfeljebb pár háznyira fogtok élni. És ha a válasz igen, kezdd el emésztgetni, hogy szakítani kell.

Nos, nem kell megkérdezni. Nem is érti, mitől volna jobb kettesben. Ez a baj.

A korábbi hozzászólásomban lévő kérdésekre is sejthető a válasz: minden ünnepet és hétvégét az ő családjával kéne töltenetek örökké.

Emellett az is borítékolható, hogy minden csak úgy lesz jó (a berendezéstől a gyereknevelésig), ahogy az ő anyukájának tetszik.

Nem akarod te ezt.

2021. nov. 29. 21:23
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Nos! Ha ő képtelen lépni... Neked kell átgondolni mit akarsz. Milyen jövőt tervezel magadnak. És kivel tervezed.
2021. nov. 29. 21:23
 20/35 A kérdező kommentje:
Lépni fogok mindenképp. Köszönöm a valaszokat!
2021. nov. 29. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!