Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megadnád a párodnak a mobilod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadnád a párodnak a mobilod feloldó kódját?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 29. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet úgy szerkeszteni playlist-et, hogy ne kelljen váltani? Ezt nem tudom, de azt igen, hogy kikapcsolható a képernyő elsötétülése, hogy csak manuálisan tudd csinálni, és ott a recept.
2021. dec. 1. 20:43
 62/80 anonim ***** válasza:
68%
Ez már csak személyes preferencia, de van kb 35 playlistem, amiket nem feltétlenül szeretnék vegyíteni egymással. Meg a képernyő elsötétülése is ki van kapcsolva nálam, de azt se szeretem, ha folyamatosan világít, akkor is, amikor nem vagyok benne biztos, hogy szükségem lesz még rá. De engem nem zavar, ha a párom tudja a feloldó kódomat, nekem így teljesen jó. És nem, nyilván nem jön át a szomszéd, hanem megoldom egyedül, de ha már a párom pont ott van mellettem, akkor miért is ne segíthetne?
2021. dec. 1. 21:01
 63/80 anonim ***** válasza:
32%
Felesleges bonyolításnak tűnik, de mindegy.
2021. dec. 1. 21:10
 64/80 anonim ***** válasza:
32%

Én is tudom az övét, ő is az enyémet. Sőt, együtt találtuk ki a kódokat, mikor a telefonokat vettük.

Házasok vagyunk, 6-éve. Sose nézek bele a telójába, nincs miért, mégis miért turkálnék benne?

Ha megkér rá valami oknál fogva, akkor belenézek, és megcsinálom amit kér (zene választás, ha vezet pl)

Ő sokkal többször néz bele az enyémbe, mivel neki nincs facebookja, és az én fbmről beszél az anyjával. Sose nézett bele magánbeszélgetésekbe, de nem zavarna ha megtenné.

Amúgy a privátszféra fontos, de nem csak a telefonnál lehet magánszférád...

2021. dec. 3. 10:43
 65/80 anonim ***** válasza:
100%

"Sose nézett bele magánbeszélgetésekbe, de nem zavarna ha megtenné."

És akikkel beszélsz, azokat sem zavarná?

2021. dec. 3. 11:07
 66/80 anonim ***** válasza:
24%

Mi egymás ujjlenyomatolvasójára be vagyunk állítva. Nagyon prózai az oka, csomószor nincs egyikünknél teló, és van, hogy a másik szalad be a boltba, azzal fizetünk.

Én amúgy nem gondolom, hogy meg kellene adni a kódot bizalmi alapon, de ha valahogy feljönne, és a másik mereven elzárkózna, tuti, hogy elkezdene motoszkálni a kisördög.

2021. dec. 4. 17:39
 67/80 anonim ***** válasza:
58%
66-os, nekem pont attól motoszkálna, ha feljönne.
2021. dec. 4. 18:05
 68/80 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de nincs is rá szükség. Mikor összejöttünk, ő magától mutatta meg, mikor írt neki valaki, vagy felhívta valaki akkor mellettem beszélt vele stb. Én részemről meg, csak mondja meg és oda adom a telefonom, átnézheti. De nem kérte el mert megbízunk egymásban maximálisan.
2021. dec. 4. 19:01
 69/80 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 65-ös, 64-es válaszoló vagyok, és a kérdésedre szeretnék válaszolni.

Nem, a beszélgetőpartnerem se zavarná. Ezt onnan tudom, hogy erről már beszélgettünk a barátainkkal. Igen, az összes barátunk közös barát, most is perpill olyan barátokkal beszélgetek, akik közös barátok.

Ha valaki kiöntené nekem a lelkét, vagy titkos dolgot szeretne elmondani, azt pedig élőben teszi négyszemközt. Azt nyilván nem szoktam kitárgyalni a férjemmel, a barátunk tisztelete és bizalma miatt.

Viszont a barátainkat nem zavarja az, ha a férjem esetleg elolvassa a levelezéseimet, sőt legtöbbször úgy írnak hogy "mivan veletek, mit gondoltok erről, milyen volt a napotok, hogy vagytok" tehát, röviden: nem.

2021. dec. 4. 21:20
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az már picit beteges, amit #69 ír. "Milyen volt a napunk?" Hát, lehet az enyém tök jó, a páromé meg nem. Vagy fordítva. Mivel 2 külön ember vagyunk. Mit gondolunk erről? Vagy ugyanazt, vagy nem. Mert 2 külön ember vagyunk, vannak önálló gondolataink.

Barátként is zavarna. A legjobb barátnőm a legjobb barátnőm és nem a férje! Lehetnék vele is jóban (nem vagyunk), de soha nem lesz vele egyenértékű. Ha elválnak, a barátnőm a legjobb barátnőm marad, a férje meg senkim. Amit a barátnőmnek írok, azt soha nem a férjének. Mondjuk az ilyen szia, hogy vagy? típusú felszínes barátságokban biztos engem se zavarna, de a miénk nem ilyen.

2021. dec. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!