Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megadnád a párodnak a mobilod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadnád a párodnak a mobilod feloldó kódját?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 29. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
21%

Ő tudja az enyémet, én nem az övét. De pont letojom. A bankba nem tud belepni, levelezésem hivatalos ált, messenger telefon etc "üres".

Mivele szociális életet nem a telefonon élek(ha bank, net nem lenne elérhető telefonról nem is lenne okos telcsi)

2021. nov. 29. 17:33
 32/80 anonim ***** válasza:
25%

"Igen, a férjem, nincs titkom előtte. "

A férj/feleség azért más, mint az épen aktuális csaj/pasi.

2021. nov. 29. 17:34
 33/80 anonim ***** válasza:
72%

Én az ilyen "nincs titkom a férjem előtt" feleségektől vagyok ki, már nem is barátkozom velük, mert amit bizalmasan megírtam, azt a férjétől hallottam vissza. Ő meg csak, jaj, hát át szokta nézni az üzeneteit.

Ahogy kapcsolata lesz ismerősnek, inkább nem csetelek vele.

2021. nov. 29. 17:37
 34/80 anonim ***** válasza:
100%
*# Nyomógombos telefonom van. És tudja.
2021. nov. 29. 17:50
 35/80 anonim válasza:
75%
Nem ez volt a kerdesem.A kerdesem az exedre vonatkozott,hogy amikor kerted tole akkor te is megadtad e neki.Nyilvan amit irtal az a mostani pasidra vonatkozik.Hame ge tudja az exed akkor nem ertem.
2021. nov. 29. 17:55
 36/80 anonim ***** válasza:
36%
Tudja is, nem szokta nézegetni, legalábbis nem tudok róla, de ha mégis, egészségére.
2021. nov. 29. 18:11
 37/80 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, 33N
2021. nov. 29. 18:12
 38/80 anonim válasza:
Es miota vagy egyutt az uj pasiddal?Es mennyi ido utan merukt fel a kapcsolatotokban higy megadjatok egymasnak a kodot?
2021. nov. 29. 18:20
 39/80 anonim ***** válasza:
84%

Nem, de nem is titkolom előtte. Egyezményes megbeszélés az, hogy az online dolgaink után nem kutakodunk. Nincs is titkunk egyébként egymás felé, de ennyi privát térre szükségem van nekem is, és neki is.

Egyébként közös a bankszámlánk, közös az ágyunk és mindenünk, szóval szerintem így érthető. :)

28/f

2021. nov. 29. 18:51
 40/80 anonim ***** válasza:
90%
Nem adnám meg, mivel nincsen rá szüksége. Nekem sincs meg az övé, soha eszembe sem jutna elkérni. Mindkettőnknek van saját telefonja, amit használunk, segélyhívást pedig feloldás nélkül is lehet indítani, ha esetleg úgy alakulna, hogy vészhelyzet esetén a másikunk telefonját kellene használni.
2021. nov. 29. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!