Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megadnád a párodnak a mobilod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadnád a párodnak a mobilod feloldó kódját?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 29. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
11%

#46 Miért gondolod egy hozzáértőnek nem 2 perc feltörni egy kódot?

Amúgy meg mit csinál vele? A netbankomhoz külön jelszó van,

meg a kártyaadatok nélkül semmit nem tud csinálni. Zsarolásra alkalmas képek nincsenek benne, sőt, semmilyen képek, csak macskák meg a beosztásom lefotózva. Ha valaki bele akar nyúlni, max megnézi a Neptunom vagy felhasználja az emailben kapott About You kuponomat. Esetleg egyszer kiírt valami baromságot a Facebookra, amíg észre nem veszem, és jelszót nem változtatok. Na bumm.

Nem vagyok titkosügynök, a telefonom csak egy mezei telefon, mások számára full érdektelen adatokkal. Nem látom hol a felelőtlenség.

2021. nov. 30. 12:46
 52/80 anonim ***** válasza:
70%

Nem

Semmi köze hozzá

2021. nov. 30. 14:58
 53/80 anonim ***** válasza:
70%
Ismeri és én is ismerem az övét.
2021. nov. 30. 16:15
 54/80 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, ez hogy jönne fel, vagy mi lenne rá az indok. A telefonom mindig velem van, tehát ha valamiért kell neki (miért?), oda tudom adni felnyitva.
2021. nov. 30. 16:17
 55/80 anonim ***** válasza:
81%
És miért kéne megadni? Nincs szükségünk a másik telójára.
2021. nov. 30. 18:55
 56/80 Nancy666 ***** válasza:
27%

Szia!

Megadtam, sőt mindenhova beléptem a telóján ami az én felületem volt.Facebook,messenger,email.Nem volt takargatnivalóm,sokszor praktikus is volt lustaság miatt.Sosem bántam, hogy látja amit másokkal beszélek,nem érdekelt.Örültem, ha nyugis ezen a téren is.Nem akart dominálni így a telefon miatt.Nyilván ahogy megromlott a kapcsolatunk,utána szedáltam mindenhonnan.

25/N

2021. nov. 30. 21:25
 57/80 anonim ***** válasza:
67%
Tudja a kódomat, én is tudom az övét. Mégse turkálunk egymás telefonjában soha, csak praktikus okokból használjuk, pl ha egyikünk nem tud hozzáérni/hozzájutni (pl főz) a telefonjához, de kéne belőle valami.
2021. dec. 1. 20:12
 58/80 anonim ***** válasza:
39%
Mi kell főzés közben a telefonból, és mikor szingli az ember, akkor miért nem kell?
2021. dec. 1. 20:28
 59/80 anonim ***** válasza:
76%
Pl zeneváltás (nem csak továbbnyomva, hanem playlistet változtatva), ránézni mégegyszer a receptre. Nekem szingliként is kellenek ezek.
2021. dec. 1. 20:32
 60/80 anonim ***** válasza:
32%
És olyankor átjön a szomszéd, hogy segítsen?
2021. dec. 1. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!