Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megadnád a párodnak a mobilod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadnád a párodnak a mobilod feloldó kódját?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 29. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
5%

24L

#10 voltam

2021. nov. 29. 15:31
 12/80 anonim ***** válasza:
45%

Mostani barátom teljesen magátol (mégcsak nem is kértem)megadta már első nap.

Exem akkor se adná ki, ha a halálán lenne, olyan tiltott titkos mindene, mint vmi terroristának vagy kémelhárítonak.

Mikor mondtam neki hogy a mostani barátom helyből megadta a kódját, csak az volt benne hogy mert biztos más eszközökön vannak egyéb dolgai...képtelen mégcsak feltételezni is azt bárkiről, hogy vannak akik nyíltak a parjuk előtt és nem titkolnak semmit.(ez miatt is a sok egyéb mellett úgy örülök annak, hogy ő mar csak exem)

2021. nov. 29. 15:36
 13/80 anonim ***** válasza:
100%
Mi tudjuk egymásét, de nem turkálunk, egyszerűen így alakult.
2021. nov. 29. 15:37
 14/80 anonim ***** válasza:
82%
Örülhetsz is... mindenki magából indul ki, ugye...
2021. nov. 29. 15:38
 15/80 anonim ***** válasza:
71%
Telefonom, laptopom, bankkártyám kódját tudja. Nincs rejtegetnivalóm előtte. Praktikus okokból jó ha tudja, a már említett zenelejátszás, vagy épp valami megnézése miatt. Persze ő is úgy csinálja, hogy mindennek ellenére nem turkál benne csak úgy, céltalanul. És ez kölcsönös. Táskámra, pénztárcámra se teszek lakatot miatta, ha épp ki kell venni belőle valamit, vagy leugrik a boltba, használhassa (a másik kártyáját csak a másik külön kérésére használjuk). Nem így menne normális embereknél, hogy az egyik nem rejtegeti, a másik meg nem nézegeti?
 16/80 anonim ***** válasza:
100%
29/F 15-ös voltam
 17/80 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Minek?

2021. nov. 29. 15:40
 18/80 anonim ***** válasza:
21%

Nincs rajta kód. És MINDEN SMS és hívás után törlés. Ráadásul a számomat tudja...várj...6 ember. Nézze!

F 40

2021. nov. 29. 15:44
 19/80 anonim ***** válasza:
69%

Van ujjlenyomatunk egymás telefonjában. Ő tudja az én kódomat, én meg csak azért nem az övét, mert bármilyen bármilyen jelszót, kódot, dátumot képes vagyok elfelejteni, ha nem írom fel valahova. Ezt pedig értelemszerűen nem nagyon írogatom fel sehova.

Azért igen, mert

1. úgyis közös kasszán vagyunk, közös a pénzünk, így semmi gond, ha hozzáférünk egymás bankszámlájához.

2. Nem turkálunk a másik telefonjában, levelezésében, semmiben. Ha így lenne, és megtudnám, onnantól kezdve mindent zárolnék, de ilyen nem lesz. Ha amúgy meg akarnánk csalni egymást, több eszünk van annál, hogy egy olyan felületen intézzük, amire akár véletlenül is ráláthat a másik. Munkahelyi dolgokra meg van munkahelyi gépünk, a magánéletet nem keverjük a munkaügyekkel.

3. Praktikus. Ha bármi miatt kell egy telefon sos, és a mienk nincs kéznél, lemerült, stb, akkor ott lehet a másiké. Sok jó kisállatfotó készült már így :D. De hívtam már fel így az anyját, amikor nagyon gyorsan kellett intézkedni, vagy magamat, amikor istenért nem találtam a telefonomat, amikor ő éppen otthon felejtette a boltba menet, vagy így könnyebben birizgálom a GPS-t a telefonján, amikor a vezet és szükség van rá, nem kell neki közben feloldania.

2021. nov. 29. 15:46
 20/80 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem, van egy párom, akivel látjuk/tudjuk egymás dolgait, mint WC-zési szokások, aranyér, gomba,..., akkor minek titkolni a teló és az e-mail kódokat? Ha meg titkoljátok, ott takargatni való van!

"Legjobb", amikor a szülők nem ismerik a gyerekük kódjait, majd amikor baj van, csak sipítoznak.

2021. nov. 29. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!