Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodom gyakran az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom gyakran az exeimmel? Hogyan tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Ma éjjel egymás után két exemmel is álmodtam, mindkettő rémálomszerű volt. Az első lány 2014-es kapcsolat, álmomban rámmosolygott majd elvittek a rendőrök, mert feljelentett és a rendőr közölte, hogy büntetett előéletű leszek ezért soha nem lesz munkám.

A második pedig 2019-es kapcsolatból való lány, azt álmodtam, hogy elcsábított, megcsaltam vele a jelenlegi páromat, majd az ágy mindenhol véres volt, majd felébredtem.

Vannak a jelenlegi párommal problémák a kapcsolatunkban, mert jelenleg távol élünk egymástól és leghamarabb az ünnepekkor tudunk találkozni és mivel már augusztus óta nem találkoztunk kezd kimúlni a láng, amit egyikünk sem szeretne, nem szeretném megcsalni sem, az exeimmel meg semmilyen kapcsolatot nem ápolok.

Mi a magyarázat ezekre a szörnyű álmokra?

2021. nov. 28. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Na aztán szerinted mért volt véres az ágy?

Fogadjunk álmodban megérkezett a jelenlegi párod és széttépte az exed, csak arra már nem emlékszel:)

2021. nov. 29. 00:03
 2/4 A kérdező kommentje:
szex közben elkezdett menstruálni. csak ez olyan részlet ami igazából teljesen lényegtelen a kérdésem szempontjából.
2021. nov. 29. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
3# Az álomban visszatérő, csábító ex szerintem egyértelmű: valamit nem kapsz meg, amit tőlük megkaptál. Hiányzik a párod és az exeidhez "menekülsz vissza"
2021. nov. 29. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Lezártad a múltat? Én akkor álmodtam sokat exszel, amikor még nem volt ez meg.
2021. nov. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!