Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő volt barátnő ellen mit lehet tenni?
Téged választott a párod nem értem miért kell a párkapcsolat biztonságát az ilyen jellegű idegeskedéseddel elmarnod? A pároddal kéne foglalkoznod és azzal milyen kajákat pakoljatok boltba a pénztáros elé, nehogy a zöld szemű szörny elmarjon a párodtól.
Két ember ha igazán szereti egymást az ilyen jellegű dolgok sem tudnak közéjük állni és se nem csámcsognak rajta, hanem egymással foglalkoznak.
Megoszt dolgokat? És? Tiltottátok. Jobban foglalkozol a nővel, mint a pároddal. Ezen kéne elgondolkoznod.
Én csak sajnálnám az ilyen nőket, addig a pillanatig, míg nem zaklatna vagy nem akarná kitépni a hajam. Utána már a feljelentés és a távolságtartási jönne.
Én ezt soha nem tudom megérteni a facebook megosztast.
Te nem kezeled jól, a párod igen.
Foglalkozol a volt párjával, többet mint a pároddal. Hm. Ez elgondolkodtató. El kéne engedned, de te nem tudod és így a párkapcsolat biztonsága is kérdéses.
Kezdj el foglalkozni a pároddal, azzal hogy milyen élelmiszerre van szükségetek mert nehogy elvakítson ez az idegeskedés és a féltékenykedés a semmire egy olyan ember miatt aki időnként a párodra írt, amit a párod figyelmen kívül hagyott és a nő csak a saját oldalán osztogat régi emlékeket.
Csak nehogy eltulozd es a legintimebb pillanataitok kozott is vele foglalkozz. A pároddal kéne foglalkoznod inkább. Nem?
Én vőlegényem exe is hasonlóan kattant. 3 éve élnek külön, feltörte a vőlegényem fészbúkját és kirakott egy régi közös képüket profilfotónak :)
Írogatott mindkettőnknek, míg le nem tiltottuk.
A tini lányukra (aki velünk él) ráír, hogy még egyszer meg ne lásson engem a saját fészbúk profilfotómon abban a pólóban, amiben ott szerepelek:) Hát szóval na. Mondtam, ha anyuka nem nézegetne, nem látna. Ilyen egyszerű.
Szánalom.
Nem kell vele foglalkozni. Ne idegesítsd magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!