Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitsunk a párommal? Szerin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsunk a párommal? Szerinte én infantilis vagyok a párkapcsolatunhoz és ahhoz , h együttéljek a gyerekeivel.

Figyelt kérdés

Szerinte én gyerekesen viselkedem, pl szerinte nem kéne megsértődnöm azon , h a gyerekei beszólnak..szerintem.meg neki meg kéne nevelnie a gyerekeit.

Ha összeköltözünk nekem kell majd alkalmazkodnom a gyerekeihez és szerinte ez a normális..

Szerintem meg nem.

28 vagyok o meg 45

2021. nov. 28. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki kijelenti, hogy alkalmatlan vagy a párkapcsolatra vele, az úgy hangzik, mintha ő nem akarná ezt a kapcsolatot.

Nem az a gond, hogy infantilis vagy (vagy nem). Az egyik "gyerek" már gyakorlatilag nagykorú, lehetne független. A másik sincs egyszerű korban. Nekeik is baromi nehéz. Főleg, hogy ezek szerint valamikor korábban erősen kirántották alóluk a talajt, és nem lehetett egészséges fejlődést biztosító gyermekkoruk.(amikor csonka lett a család)

Az ilyen gyerekek megértése, segítése semmilyen korú felnőttnek sem egyszerű. Nem a te hiányosságod, sőt valszeg a párod sincs toppon az ügyben.

Ha érdekelnek a kihívások és szeretnél tanulni, kísérletezhetsz még. Az aggasztóbb, hogy a párod akar-e veled lenni.

2021. nov. 29. 09:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság, kérdező?
2022. jan. 27. 11:29
 13/26 A kérdező kommentje:

12# Semmi jó

Én változtattam bizonyos dolgokon a megbeszéltek szerint, de ő nem.

2022. jan. 27. 11:39
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a kapcsolatot felesleges eröltetni.
2022. jan. 27. 13:12
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Megértem a problémádat, de szerintem 28 évesen még találnál korban jobban hozzád illőt, akinek nincs gyerekeéd őszintén szeretne Téged.

Ez szerintem zsákutca. Te úgy csöppentél bele egy családba, és a gyerekek is meglehetősen nagyok már. Az apjuknak rögtön az elején le kellett volna állítani ezeket a beszólogatásokat.

Jegyezd meg! Te mindig csak egy betolakodó, jövevény leszel abban a házban, ki fognak csinálni idegileg!

Mégiscsak te mentél oda az ő otthonukba.

Én a helyedben lelépnék.

Lesz majd egy komolyabb is, hidd el!

2022. jan. 27. 14:54
 16/26 anonim ***** válasza:
39%

Hm. Miért van olyan erzesem hogy te vagy az akit nem visz a parja nyaralni a gyerekeivel egyutt. Akkor meg is van a megoldasa miert. Hogy elkerulje a beszolast es a sertodest. Ergo te is gyerek modjarq viselkedsz es a parod is.

Igen te leszel az a korkulonbseg is egyezik. Szerintem ez a ket kerdes kamu.

Hogy miért gondolom ezt?

Egy picit gondolkodj el rajta majd.

De ha ez igaz es semmilyen okot nem adtal akkor nem ertem miert vagy meg egyutt a paroddal.

Az is kerdes a beszolasnal elotte mit mondtal nekik. Vagy csak szimplan beszolnak neked mert nem akarnak megismerni es nem akarjak elfogadni apuka uj parjat azert van kulonbseg. Mert az utobbi bunkosag. Valoszinu a lanyoknak a korod a problema. 10 evvel vagy idosebb a nagyobbik lanytol. Anyuka parjat elfogadjak a lanyok gondolom ott nincs ekkora kulonbseg es valoszinuleg szot ert veluk.

Az okok

Korkulonbseg

Nem ertesz szot veluk

Pedig irtad hogy nem a lanyok ellenzik hogy menj te is a nyaralasra.

Ha nincs oka a viselkedesuknek csak jo tanacs ne alazd tovabb magad.

2022. jan. 27. 15:25
 17/26 anonim ***** válasza:
* módjára
2022. jan. 27. 15:26
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

7-es nem neki kell nevelni hanem a szuleinek kellett volna megnevelni a gyerekuket. Ha ok nelkuli a beszolas es tragar azert az a szulok neveleserol is vall valamit.

Ha volt oka es udvarias beszolas volt mert van igazsagerzetuk es erzeseik a gyerekeinek is nem darab fák, akkor az teljesen ok.

2022. jan. 27. 15:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoval ha ok nélkuli en mar reg dobbantottam volna a helyedben. Egy kapcsolatban nem csak neked kene alkalmazkodni. Kompromisszumok mindenkire vonatkoznak. Minek kinzod magad?
2022. jan. 27. 15:31
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
16, 18, 19-es vagyok.
2022. jan. 27. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!