Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gonosz lettem,mint amilyen ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz lettem,mint amilyen ő?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a kapcsolatunk elejen a baratom nagyon nem viselkedett rendesen velem. Rengeteg banto dolgot mondott ,szinte azt ereztem hogy direkt ki akar kicsinalni erzelmileg. Huvos volt velem.Pedig az elején meg amikor nem jartunk annyira előadta, hogy halalosan akar engem,aztan ahogy elkezdodott a kpcsolt lett hideg velem. Kesobb meg tiszteletlenebb lett .Valamiert kitartottam mellette ,elhittem hogy valtozni fog ,plusz elmondta hogy az exet gyaszolja meg ,igy idore van szuksege.Empatikus voltam stb.De telt az ido es nm igazan valtozott. Szep lassan elkezdtem en is olyan lenni mint o,kiabalni,szidni a masikat.Nulla turelem es empatia. Mostanra mintha fordult is volna a kocka o probalkozik es jobb lenni,en pedig mindnert duhos leszek es nem ugy szolok ahogy azt kellene.Sot mar-mar jol is esik nekem hogy végre talan egy szeletet o is kap abbol a rengeteg fajdalombol es bantasbol amit kaptam. Egyszeruen keptelen vagyok vele turelmes lenni es amikor valamit szepen ker tolem,mint anno en akkor eszembejutnak az udnorito reakcioi amit kaptam tole es igyanazt mondom neki. Nem tudok ezen tullepni lehet nem is akarok.Neha mar sir is emiatt.De mar az sem hat meg hiszen ot se erdekelte soha ,ha en sirtam.

Ugyanakkor kicsit megvisel ,mert tolem idegen ez a szerep es magamra csodalkozom..nem tudom hogy ez nornlis-e..nem tudom mi lesz ennek a vege,neha szinte mar mintha csak provokolnam ot.Annyir bantast kaptam tole,annyszor kertem hogy ne menjen el ilyen messzire es soha nem erdekelte,igy mar engem sem erdekel az egesz…

2021. nov. 23. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Nehezen indult, de később sokat romlott.

A magad pszihéjének visszanyerése érdekében tanácsolom, hogy lépj!

És legközelebb egy percig se tűrd, hogy alázzanak.

2021. nov. 23. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad olyan emberre időt és érzelmeket pazarolni, aki még nincs túl az exén! Csak sírás lehet a vége.
2023. okt. 8. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!