Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozhatnám rendbe magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám rendbe magam?

Figyelt kérdés
Úgy érzem egy jobb párkapcsolatot érdemlem . Viszont már együtt élünk és az én szüleim házában . Mindenki a családból kedveli . Nem is a legrosszabb férfi . Egyszerűen saját maga is lehetne egy jobb ember és jobb társ , de nem hajlandó ilyesmire . Mondtam én is lehetek jobb mondjon valamit és akkor kvittek leszünk . Erre mindig az a válasza ő nem akar megváltoztatni akkor én miért akarom . Vele nőttem fel néhány szokásom közösen vele alakult ki . Olyan nehéz ez . Úgy érzem ebben a kapcsolatban fogok ragadni . Túl szégyenteljesen nekem elhagynom úgy , hogy az én szüleimnél lakik . Úgy , hogy kivárok amikor már nem függök a szüleimtől és eltudom hagyni . Én csak annyira kérem ne cigizzen és ezt ő letudja az iqossal . Én nem kapok ezeknek a füstjétől levegőt . Leszarja . Nem volt így mikor összeköltöztünk . Átvert . Elakarom hagyni . Hogy bírjam ki ?

2021. nov. 22. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

"Szégyentelejes"

Te hány éves vagy? Anyukám szokott ilyeneket mondani meg állandóan szégyenkezni valami miatt, aki 60 éves...

2021. nov. 22. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szüleid fekszenek le vele, nem ők fogják vele leélni az életüket.

Ha valakinek éppeszű értelmes normális családja van, az megérti ha a másik úgy dönt, hogy elhagyja a párját-.

2021. nov. 22. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a cigis dologból pontosan látszik, h nem nagyon érdekli már, h a kedvedben járjon... csak kényelmes neki, h nálatok lakhat, de sz@rik bele a kapcsolatba.
2021. nov. 22. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyedüli lehetőség hogy rendbe hozd magad ha szakítassz vele.

Nemhogy bolgod nem vagy, így csak szenvedsz mellette.

Attól hogy oda költözött még nem muszály leélned mellette az életed.

2021. nov. 22. 21:57
 5/7 anonim válasza:
100%
ha szeretnél (ingyen !) beszélgetni valakiről ezekről az érzésekről, tudom ajánlani a Háttér Társaság lelkisegélyszolgálatát chaten a chat.hatter.hu-n vagy telefonon a 137-37-en :))
2021. nov. 22. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy érzem egy jobb párkapcsolatot érdemlem ."

Nem érdemelsz te semmit. Nincs ilyen, hogy valaki valamit megérdemel, az a tied amit elérsz.

"Viszont már együtt élünk és az én szüleim házában ."

Ez jó, mert csak el kell küldened, nem neked kell költöznöd.

"Mindenki a családból kedveli ."

Ez hogy jön ide? A te párod, neked kell szeretned.

"lehetne egy jobb ember és jobb társ , de nem hajlandó ilyesmire ."

"Úgy érzem ebben a kapcsolatban fogok ragadni . "

Na EZT érdemled. Tudod miért? Mert rossz neked, de nem teszel ellene.

"Én csak annyira kérem ne cigizzen és ezt ő letudja az iqossal ."

Nézd, én gyűlölöm a dohányosokat, de ez nekem egy kompromisszumnak tűnik.

"Leszarja . Nem volt így mikor összeköltöztünk . Átvert ."

Na EZT érdemled. Tudod miért? Mert rossz neked, de nem teszel ellene. Bár ezt már mondtam.

"Elakarom hagyni ."

Ő lakik nálatok, küldd el. Szerintem ez a része nem olyan bonyolult.

" Hogy bírjam ki ?"

Sehogy. Miért kellene kibírni? Ő lakik nálatok, küldd el.

2021. nov. 22. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Elszökhetnél, éjszaka mikor senki sem figyel felugrasz egy vonatra és az majd elvisz messzire.
2021. nov. 23. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!