Hogyan hozhatnám rendbe magam? Hány kilónak tippeltek?
Evészavaros voltam/vagyok, nyáron 10 kg-mal voltam könnyebb, a mostani súlyommal kezdődött kb. az egész betegségem. Nagyon rosszul vagyok a testemtől, főleg a csípőm szélessége és a combom vastagsága zavar. Szeretnék fogyni, de úgy érzem, képtelen vagyok rá, a két véglet között mozgok: vagy alig eszek valamit vagy felfalok mindent. Tudom, hogy sosem leszek igazán vékony a homokóra alkatom miatt, de szerintetek ha megpróbálok normálisabban étkezni (úgy 1400 kcal körül, egészséges kajákból) és elkezdek futni, 1-2 hónap alatt le tudom adni a felesleget, vagy drasztikusabb módszerekre van szükségem? (Tudom, mindenki másként működik, így nem igazán lehet megjósolni semmit... De azért mégis.)
Bocsánat a szörnyű képminőségért és a gyűrött pólóért. :D
Ez egy picit talán nagyobbnak mutat felül, mint amilyen valójában vagyok, itt egy másik:
[link] (Elnézést a Paint-es bénázásért, van rajtam bikini, csak elég jellegzetes és nem akarom, hogy felismerjen valaki. :D)
Amúgy 167 centiméter magas vagyok.
Egyáltalán nem vagy kövér.
A Combot vastagsága, az csak a pasidnak lesz jobb:D
"Evészavaros voltam/vagyok, "
Egyértelműen evészavaros vagy!
Semmit nem kell fogynod, egyáltalán.
Én mennyire örülnék, ha így néznék ki..
Nem vagy kövér, testképzavaros viszont igen. Pszichológus kellene, ha tényleg rászánod magad szólj, tudok jó szakembert ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!