Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még? Hogyan...

Mit tehetnék még? Hogyan hozhatnám rendbe magam?

Figyelt kérdés
7 éve tornázok rendszeresen, semmi bajom nem volt, annyit ehettem amennyit akartam nem híztam. 4 éve viszont felszaladt rám 1-2 plusz kiló, ami nagyon zavart, így elkezdtem számolni a kalóriákat, makrókat és megdupláztam az edzések számát. 1400 kalóriát, főleg csirkemellet, zöldségeket, zabpelyhet ettem. Le is ment 4 kiló. A vége az lett, hogy állandóan éhes lettem és zabarohamaim voltak hétvégenként. 10 kilót híztam, majd kiderült pajzsmirigy alulműködésem lett, amit mai napig nem tudott rendbehozni az endokrinológus, ugyanis e mellé társult az rT3 anyagcsere lassító hormon termelődése is. A zabarohamaim már megszűntek, járok tornázni, de hihetetlenül kimerít, nem úgy mint régen, emellé depressziós lettem és ami a legjobban fáj csirkemell, zöldség kombótól már nem tudok fogyni, sőt helyesbítek, ha nem ezt enném még kövérebb lennék. Nincs kedvem így tovább élni. :(
2015. febr. 20. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a kóros elhízás teteje, ha fitt vagy és nem egész hónap egész napjaiban ülsz, akkor semmi baj nincsen. Nem rákos vagy, hogy így depressziós legyél... én is számoltam minden nap a kalóriákat, minden evés után mérleg, de 3 év után meguntam. Eszek amit megkívánok, mértékkel, egészséges és boldog vagyok, én ezt tudom tanácsolni neked.
2015. febr. 20. 18:51
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én is próbáltam mindenféle diétát. Amióta avokádón és puffasztott, sómentes barnarizs szeleten élek nincs baj se a súlyommal se az egészségemmel. Ebből annyit ehetsz amennyit akarsz. Ha nassolni szeretnél, vegyél natúr földimogyorókrémet (Dm-ben van).

Remélem segítettem,

Üdv:

Anett

2016. márc. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!