Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 33 évesen külföldről, itthoni munkáról, gyerekről, házvásárlásról, utazásról és önmegvalósításról gondolkozik állandóan?
Nem is lenne baj mert ezek fontos dolgok, de attól tartok ennyi idősen már el kellene dönteni mik a prioritások és legalább 1-2 dolgot feláldozni ezekből a folyamatos kicsapongás helyett.
Fog ez változni vagy még 40 évesen is 20 éves kislány módjára, disney hercegnő életet akar majd élni?
Kezdem úgy érezni, hogy csak vesztegetem mellette az időmet mert én már nagyobb házat/lakást és családot szeretnék lassan.
Sajnos emiatt folyamatosan őrlődik, rosszakat álmodik. Nem tudja hogy mit szeretne, kinek kellene megfelelni, mindent akar egyszerre de igazán semmit se. Akar sok félretett pénzt öreg korára de az összes pénzét is el akarja utazni mert az élmények is fontosak.
Nekem ez fura mert én látok magam előtt egy célt a következő 5-10 évre, de még összeegyeztetni se tudom az ő céljaival mert ki tudja mi lesz ennek a vége.
Nem értem, hogy most ezzel mi a baj. Hogy jön ide a hercegnőség?
Mi ezekben az ellentmondás? Aki külföldön dolgozik nem vehet utána házat? Vagy gyereke nem lehet? Az önmegvalósításról miért kéne lemondania? Ráér 80 éves korában.
es ezekbol melyik zarja ki a masikat? ki lehet koltozni kulfoldre es ott gyereket vallalni. kozben szep lassan sporolni egy hazra, mikozben elitek az eletetek es utazgattok. siman lehet, hogy gyerek mellett otthon megvalositja onmagat (pl. elkezd otthon parnakat varrni vagy kitanul profi szinten sutit sutni, akarmi).
onamgaban ezek nem lehetetlen dolgok, a kerdes inkabb az, hogy marad minderre ido es penz. de nem hinnem, hogy ettol ‘hercegnoskodne’.. kicsit fogalomzavarban szenvedsz.
16: írja hogy külföldről, itthoni munkáról .
Nekem ellentmondás. Vagy ez vagy az.
Gyerek utazás. gyerekkel utazni nehéz mi csináljuk de több mint a duplája így minden út havi ,400e Ft amit félre teszek utazásra és eléggé low cost modeban nyomjuk.
Ház vásárlás , ha ennyit utazol kevéssé életszerű hogy házad lesz.
Önmegvalósítás: az önmegvalósítás az esetek túlnyomó többségében nem hoz pénzt vagy csak keveset. Abból utazni gyerekkel és házat venni.
Szóval én eléggé értem a kérdést de úgy néz ki sokan nem
16# Te hogy egyeszteted a magyarországon lévő kiépített karriert a külföldre költözéssel?
Hogy akarsz házra gyűjteni és kizárólag nagy családi házat venni ha mellette kéthavonta félmilliós utazásokat szeretnél hogy világot láss?
Ha állandóan költözöl és utazol hogy szeretnél gyereket szülni, nevelni, miközben nagy eséllyel a karriert is ott kell hagyni évekre?
A tökéletes gyereknevelést, pszihológiát, utánaolvasást hogy szeretnéd alkalmazni ha 6 hónap után már mennél vissza dolgozni és utazgatni?
Mint művész vagy sportoló hogy szeretnél kiteljesedni miközben a fenti dolgokra sincs időd, illetve úgyis el kell hanyagolnod valamit cserébe?
Ha mondjuk kiköltözöl külföldre hány évig kell dolgoznod, hogy a gyerekhez megfelelő házat vegyél? (Mert ugye "nyomorba" nem szülünk gyereket). Tehát ott leszünk 40 évesen mire jöhetne a gyerek?
Lehet hogy én látom rosszul de ezekből mindent egyszerre lehetetlen teljesíteni. Próbálkozni lehet de a végén egyikből se jövünk majd ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!