Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm fogyózik az normális ha elvárja tőlem h én se egyek pizzát, sültkrumplit, csokit, stb? Más lányok akik fogyóznak, hogyan kezelik ezt?
A szomszéd tehene ugyebár... Ha nekem szar, neked is legyen szar. Sokan érzik magukat jól ettől. Kínlódj te is!
Vagy egyél suttyomban, amikor nem figyel.
Mondjuk hosszabb távon te ezzel rossz hatással leszel, ő pedig téged fog kifogásnak használni "azért nem tudtam diétázni, mert ez a köcsög előttem evett".
Dohányosok szeretnek mások mögé bújni a témában még.
Ne is mondd,tegnap nekem is steak volt tejszínes kakukkfüves gomba mártással , és hozzá spárga meg fokhagymás vajban párolt gomba .
Fogyozom , nagyon durva.
Nem normális.
Nekem diétáznom kell, ami kicsit komolyabb, mint holmi fogyó, amit úgyis felad majd, mégsem erőltetek rá a páromra semmit.
Pedig néha rhadt macerás kétfelé főzni :(
Én sziktam böjtöt tartani.És nem az egész család koplal.
Pofatlanságnak tartom,hogy rákenyszerítsen másokat valaki valamire, csupán mert nincs elég akarata.
Nem kell előtte zabálni és az orra alá dugni a forró gőzölgő pizzat.De azért az sem,hogy most a fél utca se merjen beszélni kajaról,és a szomszéd Pistabacsi halassza el a bogracsgulyást,mert az illat atmegy a kerítésen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!