Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom ilyet kér tőlem?

Figyelt kérdés

Nekem már van 2 gyerekem, 5 év alattiak, és most terhes lettem páromtól, aki nem a gyerekeim apja.

Szeretné, ha megtartanánk a babát (igazából én is), de csak úgy akarja, hogyha az egyik gyerekemet oda adom az apjának. Azt mondta ha nem, akkor egyedül kell nevelnem a 3 gyereket. Így viszont nem biztos, hogy bele mernék vágni. Normális, hogy ilyet kér tőlem?!

2021. nov. 12. 18:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem normális.
2021. nov. 12. 18:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Még az ötletért, is szakítanék, és elkérném az abortusz árát.
2021. nov. 12. 19:00
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális. Abortusz ellenes vagyok de nem tartanám meg a gyereket és átgondolnám azt is hogy akarok-e vele lenni a továbbiakban. Én nem.
2021. nov. 12. 19:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Az se normális, hogy még a párodnak hívod. Komolyan elgondolkodtál ezen?
2021. nov. 12. 19:04
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
mi lenne, ha a változatosság kedvéért nem csinálnál gyereket mindenkinek, aki meghív egy italra és megdicséri a szemeid
2021. nov. 12. 19:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális
2021. nov. 12. 19:07
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe keveredtél. A pasit ezek után biztos nem tartanám meg. És a babát sem sajnos. Főleg, hogy már van kettő és hármat kéne egyedül nevelned.
2021. nov. 12. 19:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket nem lehetett volna teherbeesés előtt tisztázni vele? És mondjuk, kib.szni, mint a macskát szarni?

Ilyet férfi nem mond a terhes kedvesének, hogy "vagy leadod a gyereket, vagy elhagylak, miközben terhes vagy tőlem". Normális vagy, kérdező?

Téged igazából nem sajnállak, mert valószínűleg idióta módon választasz párt, ami miatt szenvedsz is rendesen. Már másodszorra.

Akit sajnálok:

- A két gyereked, akinek az apjával már sikeresen szétzúztál egy családot közösen, majd behoztál egy új férfit az életükbe, aki talán elkezdtek megszokni és most megint el fog tűnni (nyugodj meg, ha bele is mennél a lóf.szjóska "párod" követelésébe, akkor is elhagyna idővel. Az ilyen féreg nem hűséges és nem családalapító típus)

- A meg nem született gyereked, mert ebből abortusz lesz, mert te "nem mersz belevágni". B.szni persze tudtál egy őszinte szeretetre képtelen barommal.

Áh, nem vagy te normális.

2021. nov. 12. 19:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem, hogy rosszul olvastam, nekifutottam másodjára is...

Remélem erre te is tudod a választ, én csak megerősíteni tudlak, hogy egyáltalán nem normális.

2021. nov. 12. 19:13
 10/21 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon önérzetes nem lehetsz

Gondold végig fel tudsz e egyedül nevelni 3 gyereket anyagilag időben stb megoldani

Ha nem, akkor sajnos tudod a döntést.

Oke a párod ötlete baromsagnak hangzik de azért nem a postásnak adta volna a gyereket hanem a saját édesapjának!

Tudok olyat több helyen is,ahol két gyerek van, és egyik apánál másik anyánál él.

2021. nov. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!