Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom hazajár tőlem fürdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazajár tőlem fürdeni 3 év után is. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mindenkinek azt mondogatja hogy együtt élünk nálam. De szerintem aki hazajár anyucihoz fürdeni meg enni az nem ittélés.. megkérdeztem mi az oka.. azt mondja, nalam csak zuhanyzó van, utál zuhanyozni mert számára az olyan minth valami hogelbe vagy kollégiumba lenne, ottthon a mamahotelben meg kád van, és akkor megkajál. Főzni szoktam.. de nem ad pénzt ah alapanyagokba csak néha megeszi, ha pedig szólok, akkor az a válasz: minek adjak a kajába oénzt ha otthon ingyen megkajálhatok? De ezt minden nap! Lassan 27-8 évesek vagyunk, 3 ev után itt tartunk.. javulhat ez? Vagy ez normális? Ti ezt hogy viselnétek?
2019. szept. 24. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk télen én is jobban szeretek a fürdőkádban dögleni vagy egy fárasztó nap után, mint tusolni... meg örülj neki nem a ti pénzetek pazarolja a vízdíjjal :D
2019. szept. 24. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

A kád szerintem is jobb mint a zuhanyzó bár az okè, hogy nèha hazajár na de minden nap? :O

Szerintem ő mèg lelkileg nem áll kèszan arra, hogy otthonról teljesen eljöjjön.

Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret csak ő mèg nem ott tart ahol te.

2019. szept. 24. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"tőlem" most akkor mi van? Ha van nálad meg van nála akkor nem éltek együtt és miért nálad fürödne, főleg úgy hogy nem szereti a zuhanyt. A kaja is elmegy bár az hogy nem ad bele pénzt az kb. megint azt mutatja, hogy ő vendégként tekint magára amikor nálad van.

Szóval ha valamit akarsz akkor beszéld meg vele, hogy szeretnél tovább lépni, közös életet kezdeni de amilyen szinten most áll a kapcsolatotok (összejártok dugni) ott ennél többet nem várhatsz el.

2019. szept. 24. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Jobb a kád nyílván. De felnőtt ember, ha zuhanyzótok van, akkor zuhanyozzon vagy tegyetek be valahogy helyette kádat. Szerintem aki ilyeneket mondd mint a párod, az nem akar és nem is fog változtatni ezen addig amig nem lesz kénytelen.
2019. szept. 24. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Anyuci kisfia

Aki penzehes mer kajába se ad bele inkább haza megy enni

Menekülj

2019. szept. 24. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

27-28 évesen 3 éves kapcsolatban ilyenek történnek?

És te ezt kapcsolatnak hívod?

Remélem sem gyereket, sem komolyabb jövőt nem tervezel ezzel.

Csak még nekem azt áruld el, ez miért jó neked?

Hogy tudsz rá párodként -férfiként- tekinteni????

2019. szept. 24. 20:36
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

"minek adjak a kajába pénzt ha otthon ingyen megkajálhatok? "

Lol, akkor szevasz, öcsém :D

2019. szept. 24. 20:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Tau bácsi szerencsére ezt nem értem ahogy van , de lehet jobb is!😅
2019. szept. 24. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Te se akarsz komolyabbat, ő se tőled. Minek vagytok együtt?
2019. szept. 24. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi már kb 3 hónap után együtt laktunk" nálam" mert szüleim elmentek és akkor már kihasználtuk a helyzetet. A szülői háza sincs messze, néha felmegy egy cuccért, amit még ott tart (nem volt mindennek helye ebben a kis lakasban) illetve néha megyünk együtt meglátogatni őket ha arra járunk, ilyenkor mindig megkinálnak.

Ha a párom minden egyes alkalommal haza járna fürdeni meg enni, hát sokáig nem viselném és visszaküldenem anyucihoz végleg.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy alap dolog hogy a kaját is ketten vesszük, számlákat együtt fizetjük, hisz együtt használunk mindent.

A te párod csak egy ingyenélő, nem felnőtt férfi!

2019. szept. 25. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!