Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazajár tőlem fürdeni 3 év után is. Ez normális?
Figyelt kérdés
Mindenkinek azt mondogatja hogy együtt élünk nálam. De szerintem aki hazajár anyucihoz fürdeni meg enni az nem ittélés.. megkérdeztem mi az oka.. azt mondja, nalam csak zuhanyzó van, utál zuhanyozni mert számára az olyan minth valami hogelbe vagy kollégiumba lenne, ottthon a mamahotelben meg kád van, és akkor megkajál. Főzni szoktam.. de nem ad pénzt ah alapanyagokba csak néha megeszi, ha pedig szólok, akkor az a válasz: minek adjak a kajába oénzt ha otthon ingyen megkajálhatok? De ezt minden nap! Lassan 27-8 évesek vagyunk, 3 ev után itt tartunk.. javulhat ez? Vagy ez normális? Ti ezt hogy viselnétek?2019. szept. 24. 20:15
11/13 anonim válasza:
Ha megteheti, hát megteszi. Sok ovis felnőtt van. Akkor lesz az egész viccesebb ha lesznek gyerekek, te örökre htb leszel és kocsival fogod egész nap hurcolászni őket:)
12/13 anonim válasza:
Otthon eszik,otthon furdik,nem szall be a koltsegeidbe...csak azert van veled,mert az anyjaval megsem dughat?!
13/13 anonim válasza:
Ez pont 3 év után kezdett zavarni? Te is hibás vagy, hogy eddig ezt a helyzetet elfogadtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!