Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom ilyet kér tőlem?
Nekem már van 2 gyerekem, 5 év alattiak, és most terhes lettem páromtól, aki nem a gyerekeim apja.
Szeretné, ha megtartanánk a babát (igazából én is), de csak úgy akarja, hogyha az egyik gyerekemet oda adom az apjának. Azt mondta ha nem, akkor egyedül kell nevelnem a 3 gyereket. Így viszont nem biztos, hogy bele mernék vágni. Normális, hogy ilyet kér tőlem?!
eleve felmerül a kérdés, hogy a 2 gyerekből miért nem került egyik sem az apához gyermekelhelyezésnél?
a kérdésre a válasz meg evidens.
alap erkölcsi normával rendelkező felnőtt embernél ez nem képzi kérdés tárgyát...
Úgy látom, hogy itt mindenki nagyon okos! Egy éves kapcsolat volt, már nem vagyunk együtt. És nem, nem ide-oda szülők, valszeg akkor gond nélkül megtartanám ezt a gyereket is, D nem fogom.
Igazából csak az érdekelt volna, hogy normális dolog e ilyet kérni valakitől?! Logikus, hogy már nem vagyok vele, és nem is leszek.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
Az sem normàlis hogy számodra nem egyértelmű hogy ez nem normális.
Úgy vágnám ki mint macskát szarni
18
Ezt csak azért írtad mert le lettél oltva .
A kérdésedben szöges ellentétet amit mondadz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!