Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm fogyózik az normális ha elvárja tőlem h én se egyek pizzát, sültkrumplit, csokit, stb? Más lányok akik fogyóznak, hogyan kezelik ezt?
Inkább az lenne az elvárható, hogy ne ingereld vele. Pl. megeszed a pizzát, csokit, amíg ő mást csinál, akár máshol. Ne pedig előtte edd, és közbe áradozz róla, hogy milyen isteni finom ez a kaja.
Azért ha ő fogyózik, nem neked kell lemondani ezekről, csak tapintatosabbnak lenni.
1-es válaszoló! Azért, mert valaki fogyózik, még nem biztos hogy dagi.Nem ritka, hogy az emberre felszalad 2-3 kiló,és azért kezd el fogyizni.
Egyébként szerintem nem kell neked is salátán élned, és sunyiba enni a pizzát.Én biztos nem várnám el a páromtól ezt, az én döntésem hogy fogyózok, arra koncentrálok amit én eszek, nem amit más.
nem normális. Ő fogyózik, nem te. Nehogy már titokban kelljen enned!
N
Szerintem egy egészséges kapcsolatra igaz az is, hogy nem kontrolláljuk a másikat és az is, hogy (úgy általában) megkönnyíteni igyekszünk az életét, nem megnehezíteni.
Tehát attól, hogy az egyik fél tart egy adott étrendet vagy diétát, nem szabhatja meg, hogy a másik is azt kövesse. De ha tudom a páromról, hogy fogyókúrázik, akkor nem fogok rendszeresen olyat enni előtte, amit ő nem ehet.
Az olyan szigorú diétát amúgy, ahol egy szelet pizza vagy egy-két kocka csoki se fér bele, hosszú távon úgyse lehet tartani (nem is kell), szóval azt az átmeneti időszakot én speciel kibírnám vele, aztán úgyis visszaállnánk egy normális egészséges étrendre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!