Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm fogyózik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm fogyózik az normális ha elvárja tőlem h én se egyek pizzát, sültkrumplit, csokit, stb? Más lányok akik fogyóznak, hogyan kezelik ezt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 15:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem okozna gondot. Mondjuk sejtheted hogy nem is jövök össze dagi csajjal.
2021. nov. 19. 15:37
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Inkább az lenne az elvárható, hogy ne ingereld vele. Pl. megeszed a pizzát, csokit, amíg ő mást csinál, akár máshol. Ne pedig előtte edd, és közbe áradozz róla, hogy milyen isteni finom ez a kaja.

Azért ha ő fogyózik, nem neked kell lemondani ezekről, csak tapintatosabbnak lenni.

2021. nov. 19. 15:44
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem igen. Párom epebeteg, jelenleg szigorúan diétázik, és szolidaritok vele. De minimum nem előtte tolom be a nagy szelet tejszínes krémest vagy a csülkös pacalt.
2021. nov. 19. 15:52
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

1-es válaszoló! Azért, mert valaki fogyózik, még nem biztos hogy dagi.Nem ritka, hogy az emberre felszalad 2-3 kiló,és azért kezd el fogyizni.

Egyébként szerintem nem kell neked is salátán élned, és sunyiba enni a pizzát.Én biztos nem várnám el a páromtól ezt, az én döntésem hogy fogyózok, arra koncentrálok amit én eszek, nem amit más.

2021. nov. 19. 15:54
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Pont ahogy a 2-es mondja. Nem kell lemondanod róla, de abban tök igaza van, hogy ne előtte/mellette egyél ilyeneket. Az kínzás és tapintatlan.
2021. nov. 19. 16:03
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

nem normális. Ő fogyózik, nem te. Nehogy már titokban kelljen enned!

N

2021. nov. 19. 16:17
 7/20 anonim ***** válasza:
50%
A 6-os válaszolóval értek egyet.
2021. nov. 19. 16:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egészségügyi okokból kell diétáznom, engem nem vártam azt el, hogy az exem számomra egészségtelen, cukros, olajos, de közben meg kívánatos kajákat ne egyen, mert az én étrendem az én felelősségem. Az zavar, ha próbálja belém tömni / "nem tudod, hogy mi a jó"-zik / elfelejti folyton, hogy én olyat nem ehetek, és bambán néz, hogy "már nem szereted?".
2021. nov. 19. 16:35
 9/20 harebell ***** válasza:
75%

Szerintem egy egészséges kapcsolatra igaz az is, hogy nem kontrolláljuk a másikat és az is, hogy (úgy általában) megkönnyíteni igyekszünk az életét, nem megnehezíteni.

Tehát attól, hogy az egyik fél tart egy adott étrendet vagy diétát, nem szabhatja meg, hogy a másik is azt kövesse. De ha tudom a páromról, hogy fogyókúrázik, akkor nem fogok rendszeresen olyat enni előtte, amit ő nem ehet.

Az olyan szigorú diétát amúgy, ahol egy szelet pizza vagy egy-két kocka csoki se fér bele, hosszú távon úgyse lehet tartani (nem is kell), szóval azt az átmeneti időszakot én speciel kibírnám vele, aztán úgyis visszaállnánk egy normális egészséges étrendre.

2021. nov. 19. 16:41
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Hát nehezítes az tuti. Nekem a párom ahová megy csokikat dugdos el. Én is örülnék ha pl az autómban nem leltem volna reggel csokit. Ha nincs fel évig se jut eszembe de ha van akkor megeszem, ahogy reggel is tettem.
2021. nov. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!