Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érvek szólnak az összeköltözés mellett és ellene?

Figyelt kérdés

Minden tervezgető figyelmébe ajánlom:

[link]

2010. szept. 4. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:

hàt ha összeköltözöl valakivel, biztos nem heccböl teszed, hanem azért mert komolyabbra fordult a dolog.

csalàdot nem lehet alapítani ha nincs közös otthon.

ha nem jàtszottad meg magad a pàrod elött eddig, ha mindketten kellöképpen kiismertétek egymàst és így is össze akartok költözni hàt rajta

ez az élet rendje :)

2010. szept. 4. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Isten őrizz! Én soha nem költöznék össze senkivel.
2010. szept. 4. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

majd megbànod ha magànyos leszel bàr sosem késö :)

miért egyébként?

hàny éves vagy?

2010. szept. 4. 20:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Házas vagyok. Összeköltözhettem volna akármikor, de soha eszembe sem jutott. Nálam ez erkölcsi kérdés.
2010. szept. 4. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:

wow..

elég fiatal vagyok (17/L)

ilyet még nem nagyon hallottam

de Te tudod :)

2010. szept. 4. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Ne is! Undorító, ha a házasok összeköltöznek! Te csak légy erkölcsös!! Mert a végén még gyerek lesz, annak meg mégegy lakás kell, hogy bele ne rondítson a családi erkölcsbe.

Ritka egy selejt vagy, bázz!

2010. szept. 4. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem a házasok összeköltözéséről van szó. A természetes. Nade, próba szerencse alapon azért szerintem mégiscsak túlzás. Olvasd el a cikket!
2010. szept. 4. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

mellett: családalapítás

ellen: szabadság elvesztése.

2010. szept. 4. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne az összeköltözésre tervezni családalapítást?! Talán a házasságra, nem? Előbbi komolytalan.
2010. szept. 5. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!