Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit csinál?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben feljött rám pár kiló, pedig egyébként sem voltam vékony. Sajnos odáig jutottam, hogy már csak egy bizonyos pózban tudunk szexelni úgy, hogy én vagyok alul. Pár napja közölte velem a barátnőm, hogy mostantól addig még csak ki se fogja verni nekem, amíg le nem adok pár kilót, hogy normálisan tudjunk szeretkezni.

Nekem ez elég rosszul esett, és nem is két nap lesz eljutni odáig.. Tudom, hogy csak motiválni akar, de ez akkor is rosszul esik. Szerintetek igaza van, vagy ez már zsarolás?

Nekem most nincs időm sportolni, mozogni sem a munka miatt, de szerinte ez nem kifogás. Ha ő tudja tartani a sportos alakot, akkor nekem is le kell tudnom fogynom.

2021. nov. 18. 12:26
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Én mondjuk eleve nem bírnék egy dagadt emberrel együtt lenni, mert rhadtul nem esztétikus, undorítana a lustasága (meg a sok zabálás), plusz attól félnék, mikor kap szívrohamot a lépcsőn felfelé.
2021. nov. 19. 21:44
 42/44 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg egy lusta disznó vagy.

"Nincs időd" sportolni, hát, hogyne.

2021. nov. 19. 21:46
 43/44 anonim ***** válasza:

Nekem a volt exem egy bálnává fejlődött.Mostanra olyan 140 kilós.

Nem akart az semmit csinálni,hiába kértem

Csakhogy én sem akartam már tőle semmit!!

51F

2021. nov. 19. 22:03
 44/44 anonim ***** válasza:
43 Mutasd be a kérdezőnek!
2021. nov. 19. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!