Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit csinál?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben feljött rám pár kiló, pedig egyébként sem voltam vékony. Sajnos odáig jutottam, hogy már csak egy bizonyos pózban tudunk szexelni úgy, hogy én vagyok alul. Pár napja közölte velem a barátnőm, hogy mostantól addig még csak ki se fogja verni nekem, amíg le nem adok pár kilót, hogy normálisan tudjunk szeretkezni.

Nekem ez elég rosszul esett, és nem is két nap lesz eljutni odáig.. Tudom, hogy csak motiválni akar, de ez akkor is rosszul esik. Szerintetek igaza van, vagy ez már zsarolás?

Nekem most nincs időm sportolni, mozogni sem a munka miatt, de szerinte ez nem kifogás. Ha ő tudja tartani a sportos alakot, akkor nekem is le kell tudnom fogynom.

2021. nov. 18. 12:26
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
15%
Bezzeg ha a pasi panaszkodik, hogy nem tud felizgulni a nőjére mert felszedett pár kilót, le van hurrogva. Pedig a lényege ugyanez.
2021. nov. 18. 17:13
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
31 Nem igaz.Ott is ugyanezt írják.Kivétel ezalól a szoptatós kismama, vagy az a nő, aki pár hónapos babát gondoz, úgy, hogy minden màst is egyedül csinál, mert a férfi szarik mindenre.Csak olyankor szidják a kérdezőt, és igazuk van.
2021. nov. 18. 17:16
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg a férfiak 5-10 kg súlyfeleslegen vekengenek általában, nem pedig 60 kg-on.
2021. nov. 18. 17:17
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

29#

Nekem az exem ugyan ilyen volt, nagyobb súllyal, hidd el nem zavarta az hogy nem tudott szexelni, addig amíg másképpen megkapta a iielégülést. Sokszor volt kellemetlen az hogy a farkát se tudta belém tenni, de nem volt rá akkora hatással hogy változtasson az életmódján. Bőven elég volt neki a kézimunka meg az orál.

2021. nov. 18. 18:03
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

"Ja, meg a férfiak 5-10 kg súlyfeleslegen vekengenek általában, nem pedig 60 kg-on."

Mindenkinek máshol van a tűréshatára. Nem tehetek róla, hogy lelohaszt +5kg is. Ellenben a másik tehet róla, hogy így alakult.

2021. nov. 18. 20:12
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
35 Akkor ne hazudozz és ne legyél álszent.
2021. nov. 18. 20:15
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
35-ös Láttál már közelebbről nőt, és szerettél valaha? 5kg-ot észre sem veszel, hacsak nem súlyosan anorexiás.
2021. nov. 18. 20:42
 38/44 anonim ***** válasza:
84%
Lelohadsz +5 láthatatlan kgtól? Egy kis potenciazavar akkor befigyel. Az ember súlya amúgy ingadozik soha nem fix, egy jó karácsonyi bekajálásnál is simán elmozdulhat a mérleg picit. Nagy ügy. De nem is feltétlen a kilót kell számolni, felesleges, hanem mérőszalaggal a cm-ert az relevánsabb.
2021. nov. 18. 22:00
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Potenciazavarral a jó testre sem állna fel. ;) És nem láthatatlan az 5kg ha vékony nő szedi fel. Nem mellesleg a +30 kilót is +5-el kezdődik. Pont az ilyen felfogás miatt, hogy úgysem látszik. Nagyon egyszerű a megoldás a kövérségre: ne bízz el! Ne engedd meg az első 5kg-t se!
2021. nov. 19. 06:04
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Hízz*
2021. nov. 19. 06:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!