Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit csinál?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben feljött rám pár kiló, pedig egyébként sem voltam vékony. Sajnos odáig jutottam, hogy már csak egy bizonyos pózban tudunk szexelni úgy, hogy én vagyok alul. Pár napja közölte velem a barátnőm, hogy mostantól addig még csak ki se fogja verni nekem, amíg le nem adok pár kilót, hogy normálisan tudjunk szeretkezni.

Nekem ez elég rosszul esett, és nem is két nap lesz eljutni odáig.. Tudom, hogy csak motiválni akar, de ez akkor is rosszul esik. Szerintetek igaza van, vagy ez már zsarolás?

Nekem most nincs időm sportolni, mozogni sem a munka miatt, de szerinte ez nem kifogás. Ha ő tudja tartani a sportos alakot, akkor nekem is le kell tudnom fogynom.

2021. nov. 18. 12:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Én pld. lovaglóban el sem tudok élvezni. Próbáljátok meg kutyában, a potrohodat meg próbáld 2 kézben tartani. Kénytelen leszel fogyni, a hasi zsírtól a szerszám mérete is csökken.
2021. nov. 18. 14:38
 22/44 A kérdező kommentje:

Nem troll kérdés..

Kutyában a makkomat is alig tudom betenni. Próbáltunk már mindent szinte

2021. nov. 18. 14:53
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom es neked ez nem kellemetlen?
2021. nov. 18. 15:08
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha kutyában a makkod sem megy be, akkor lovaglóban plusz 2cm, ha a háj a megfelelő irányban terül.

Mikor szexeltél egy jót utoljára?

2021. nov. 18. 15:15
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig kezdj el tényleg változtatni amíg van barátnöd, mert értem én ezt a fogadjuk el a másikat olyan amilyen, de ezt azért nehéz tolerálni. Se nem érez belőled semmit, gondolom izzadsz is rendesen, neked se lehet valami marha jó érzés. Tényleg miért nem változtatsz rajta??
2021. nov. 18. 15:19
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Akik nem változtatnak rajta azok siman nem szexorientaltak.

Baratom is(szinten elhizva),siman el van nő nelkul is ha kell.

2021. nov. 18. 15:23
 27/44 A kérdező kommentje:

Kb 1 éve kezdődtek a problémák, de akkor még ez-az ment. Mivel a barátnőm nem erőltette azokat a pózokat, amik nehézkesen mentek, ezért szép lassan kikopott minden, most pedig már egyáltalán nem megy.

23-as a barátnőm úgy kezeli, hogy ne legyen az. Legalábbis mostanáig :D

2021. nov. 18. 15:25
 28/44 A kérdező kommentje:
Akarok változtatni, de ez az ultimátum hideg zuhanyként ért
2021. nov. 18. 15:26
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
:D #27 Nyilván trollkodsz! Nem lenne ez olyan vicces, ha szeretnéd a szexet.
2021. nov. 18. 15:31
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Fúj.
2021. nov. 18. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!