Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt a férjemmel.
Mostanában betegesen elkezdett féltékenykedni.
Bárki jön hozzánk szerinte én mindenkivel kikezdek, szemetek, stb
Most azt tálálta ki, hogy elvisz hazugságvizsgálatra. Én már ezt nem bírom tovább. Teljesen el vagyok keseredve...
2021. nov. 16. 11:41
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? Engem nem fog elcibálni hazugságvizsgálatra mint valami bűnözőt...
2021. nov. 16. 13:15
12/13 anonim válasza:
Miert, ez mennyivel lenne megalazobb a megcsalasnal? Csak noveli rajtad a nyomast, amivel rombolja az onbizalmad. De te csak szeresd tovabb, ugyis csak az szamit, nem az, hogy mit kapsz erte cserebe. Nem mondom, hogy megerdemled a sorsod, de igenis tevekenyen alakitotad ilyenre, hogy mindent elneztel korabban. Marpedig valahol meg kell fizetni azt az arat, hogy hagytad magad tovabb alazni. Amig nem lepsz ki ebbol az ordogi korbol, addig nem lesz nyugtod. Elgondolkoztal mar rajta, hogyan fogsz elni egyedul? Kene.
13/13 anonim válasza:
Ha nyugodtan akarsz élni, akkor otthagyod a francba. Már akkor le kellett volna lépned, amikor átvert. Megváltoztatni nem tudod, mert ahhoz ő is kell. Ha meg mindenáron vele akarsz maradni, akkor tűröd. Több opció nincs. Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!